کد: 223897801 بهمن 1404 ساعت 15:047.1K بازدید

ایران تنها نماینده‌اش در لیگ قهرمانان را از دست داد

والیبال ایران دیگر در این فصل نماینده‌ای در لیگ قهرمانان اروپا نخواهد داشت.
ایران تنها نماینده‌اش در لیگ قهرمانان را از دست داد

به گزارش "ورزش سه"، در یکی از جالب‌توجه‌ترین دیدارهای این هفته لیگ قهرمانان اروپا، دو تیم قدرتمند پروجکت ورشو از لهستان و لوبه ایتالیا امشب رودرروی هم قرار خواهند گرفت. تقابل نمایندگان دو قطب بزرگ والیبال جهان همواره با جذابیت و هیجان فراوان همراه بوده و انتظار می‌رود این مسابقه نیز از نظر فنی و تاکتیکی یکی از دیدنی‌ترین بازی‌های مرحله گروهی باشد.

دو تیم در شرایطی متفاوت پا به این مسابقه می‌گذارند. پروجکت ورشو در لیگ داخلی لهستان عملکرد بسیار خوبی داشته و با نمایش‌های قابل قبول در رتبه دوم پلاس‌لیگا قرار گرفته است. در مقابل، لوبه فصل پرفرازونشیبی را در سری‌آ ایتالیا پشت سر گذاشته و در حال حاضر در جایگاه ششم جدول قرار دارد؛ موضوعی که نشان‌دهنده شرایط نه‌چندان باثبات این تیم در رقابت‌های داخلی است.

اما در لیگ قهرمانان اروپا شرایط کاملاً متفاوت بوده است. لوبه در دو دیدار ابتدایی خود به دو پیروزی دست یافته و با شش امتیاز در صدر جدول گروه قرار دارد، در حالی که پروجکت ورشو با یک برد و یک شکست و کسب چهار امتیاز در رتبه سوم ایستاده است. همین مسئله باعث شده دیدار امشب اهمیت زیادی پیدا کند؛ جایی که تیم لهستانی برای رسیدن به صدر جدول تلاش می‌کند و لوبه به دنبال حفظ جایگاه خود است.

نکته قابل توجه این دیدار، غیبت پوریا حسین‌خانزاده در ترکیب لوبه است. این بازیکن ایرانی که تنها نماینده والیبال ایران در لیگ قهرمانان اروپا بود، پس از یک فصل و نیم قرارداد خود را با لوبه فسخ کرد و دیگر این تیم را همراهی نمی‌کند.

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
6اشتراک گذاریگزارش خطا

زنده پیشنهادی

آخرین اخبار