کد: 223905601 بهمن 1404 ساعت 21:4930.9K بازدید

پیش افتادن سریع با جولیانو سیمئونه

گالاتاسارای-اتلتیکو | سکوت ناگهانی در استانبول

جولیانو سیمئونه در دقیقه چهارم دیدار اتلتیکو با گالاتاسرای دروازه تیم ترکیه‌ای را در استانبول باز کرد تا ورزشگاه در سکوتی وهم‌آلود فرو برود.
گالاتاسارای-اتلتیکو | سکوت ناگهانی در استانبول

به گزارش ورزش سه، اتلتیکو مادرید در جو جهنمی ورزشگاه رَمس پارک، در بخش اروپایی استانبول، در بازی مقابل گالاتاسارای خیلی زود به گل رسید. نقش اول این شروع طوفانی جولیانو سیمئونه بود.

شاگردان دیگو سیمئونه در همان دقایق ابتدایی بازی، فشارشان را روی دروازه گالاتاسارای افزایش دادند و این فشار، خیلی سریع نتیجه داد.

در دقیقه ۴ مسابقه، یک حرکت از سمت چپ شکل گرفت. متئو روجری با دید خوب و ارسال دقیق خود، توپ را به قلب محوطه جریمه فرستاد. جولیانو سیمئونه با جاگیری مناسب بین مدافعان، حتی نیازی به پرش بلند نداشت و با یک ضربه سر دقیق، توپ را به تور دروازه اوغورجان چاکر دوخت تا اتلتیکو خیلی زود پیش بیفتد. جالب اینجا بود که دو مدافع گالاتاسرای که جلوتر از او ایستاده بودند پریدند ولی سانتر روجری نرم و روان از مقابل آنها گذشت و پشت سرشان به سیمئونه‌ی پسر رسید.

گلی که هم زمان‌بندی فوق‌العاده‌ای داشت و هم نشان‌دهنده برنامه مشخص اتلتیکو برای شروع بازی بود؛ استفاده از کناره‌ها، ارسال‌های سریع و ضربه زدن در همان موج اول حمله. این گل زودهنگام، جو ورزشگاه را تا حد زیادی آرام کرد و به اتلتیکو اجازه داد بازی را مطابق میل خودش مدیریت کند.

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
15اشتراک گذاریگزارش خطا

زنده پیشنهادی

آخرین اخبار