کد: 223921302 بهمن 1404 ساعت 18:547.8K بازدید

بازی با عربستان و اسپانیا قطعی شد

برنامه ویژه مصر برای حضور قدرتمند در جام جهانی

هانی ابورضا اعلام کرد فدراسیون فوتبال مصر یک برنامه قوی برای جام جهانی ۲۰۲۶ آماده خواهد کرد.
برنامه ویژه مصر برای حضور قدرتمند در جام جهانی

به گزارش ورزش سه، هانی ابورضا، رئیس فدراسیون فوتبال مصر، حمایت کامل خود را از کادر فنی تیم ملی فراعنه در مسابقات جام جهانی که تابستان آینده برگزار می‌شود، اعلام کرد.

ابو رضا در کنفرانس مطبوعاتی که روز پنجشنبه برگزار شد، گفت: «فدراسیون مصر همیشه مشتاق ارتباط با رسانه‌های ورزشی است و نظرات شما همیشه مورد قدردانی قرار می‌گیرد. امروز، همه ما از کادر فنی تیم ملی خود، به رهبری کاپیتان حسام حسن و تمام کارکنانش، حمایت می‌کنیم، زیرا آنها در آستانه یک مرحله قوی‌تر و مهم‌تر هستند که برای جام جهانی آماده می‌شوند. به عنوان یک فدراسیون فوتبال و هیئت مدیره، ما به شدت از آنها حمایت می‌کنیم و تمام امکانات را در اختیارشان قرار می‌دهیم. این نقش ما از روز اول بوده و تغییر نکرده است.»

او توضیح داد: «از کادر مربیگری تیم ملی به صورت جداگانه و همچنین بازیکنان، به خاطر تلاش زیاد و روحیه جنگندگی‌شان در جام ملت‌های آفریقا در دوره گذشته تشکر می‌کنم.»

2328009

او تأیید کرد: «خدا را شکر، جام ملت‌های آفریقا دستاوردهای زیادی داشته است، از جمله کاهش میانگین سنی، ظهور بازیکنان جدید و راهیابی به نیمه‌نهایی. امروز ما در مورد آماده‌سازی برای جام جهانی صحبت می‌کنیم و قبل از جام جهانی به شدت از کادر و بازیکنان خود حمایت می‌کنیم تا به آرزوهای هواداران در سطح بالاتر و قوی‌تری دست یابیم.»

او افزود: «نقش ما، طبق معمول، فراهم کردن تمام شرایط و عناصر لازم برای موفقیت تیم ملی‌مان است. با هماهنگی کاپیتان حسام حسن، یک برنامه آماده‌سازی قوی و متمایز برای تیم وجود دارد. ما در ماه مارس دو مسابقه با تیم‌های ملی عربستان و اسپانیا و سپس دو مسابقه در ماه مه آینده برگزار خواهیم کرد.»

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
7اشتراک گذاریگزارش خطا

زنده پیشنهادی

آخرین اخبار