کد: 223927202 بهمن 1404 ساعت 22:5913.8K بازدید

مرد یخی به یاد خاطرات طلایی توکیو(عکس)

محمدرضا گرایی با اعتماد حسن رنگرز انگیزه بالایی برای تکرار خاطرات سال ۲۰۲۱ دارد.
مرد یخی به یاد خاطرات طلایی توکیو(عکس)

به گزارش "ورزش سه"، پسر شیرازی و عنواندار تیم ملی کشتی فرنگی بعد از دو سال دوری از تیم ملی با اعتماد حسن رنگرز به اردو فراخوانده شده تا شاید بتواند خاطرات شیرین و طلایی سال ۲۰۲۱ را تکرار کند؛ سالی که او به فاصله چند ماه قهرمان المپیک توکیو و مسابقات جهانی نروژ شد و لقب مرد یخی را به واسطه خونسردی اش از اتحادیه جهانی کشتی دریافت کرد.

محمدرضا گرایی که به فنون پرتابی فوق العاده اش در خاک و کمرگیری در سرپا مشهور شده بود، خیلی زود از دوران اوج فاصله گرفت. او که قبلا در ۶۷ کیلو قهرمان المپیک شد، حالا در دو‌ وزن بالاتر یعنی ۷۷ کیلو به اردو دعوت شده و توسط کادرفنی محک می خورد.

2330571

گرایی که در مرحله اول انتخابی تیم ملی غایب بود، در تمرینات سرحال نشان داده و در یک تورنمنت بین المللی از سوی کادرفنی مورد بازبینی قرار می گیرد تا شرایطش برای رسیدن به دوبنده تیم ملی در وزن جدید مشخص شود. 

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
19اشتراک گذاریگزارش خطا

زنده پیشنهادی

آخرین اخبار