
به گزارش "ورزش سه"، در حالی که رضا شکاری با گلزنی مقابل فولاد شروع خوبی در نیم فصل دوم داشت، پس از بازی با فجر در دیدار مقابل سپاهان و فولاد نیمکتنشین شد. نیمکتنشینی دیدار با فولاد در شرایطی رقم خورد که ایگور سرگیف هم به علت محرومیت همراه تیمش نبود اما اوسمار ترجیح داد عالیشاه را وارد ترکیب تیمش کند.
با این حال، پس از مصدومیت عالیشاه در دقایق نخست، تقریبا همه مطمئن بودند که شکاری وارد زمین خواهد شد و حتی توجه خبرنگاران هم به حضور شکاری در کنار زین برای گرم کردن جلب شده بود اما ناگهان اوسمار تصمیم گرفت امیرحسین محمودی را به زمین بفرستد تا او اولین بازی خود با پیراهن پرسپولیس را در این مسابقه بزرگ پیش رو داشته باشد.
بین دو نیمه نیز اوستون اورونوف به علت مصدومیت از ترکیب خارج شد اما بازهم خبری از رضا شکاری نبود. تا اینکه سرانجام در حوالی دقیقه 80 این بازیکن وارد زمین شد. باتوجه به شکل و روند مسابقه، شاید حضور این بازیکن تکنیکی و بازیساز میتوانست جنگ میانه میدان را به پرسپولیس بدهد. خصوصا اینکه فولاد با فشار سنگین روی خط دفاع و هافبک پرسپولیس قصد داشت با پرسینگ سریع، توپ را از آنها بگیرد و در این شرایط هافبکی با مشخصات شکاری شاید به کار پرسپولیس میآمد.
حالا شکاری امیدوار است در تمرینات منتهی به دیدار چادرملو، عملکرد خوبی را از خود نشان دهد و بتواند به ترکیب اصلی هم برسد تا شاید پس از پنالتی بازی تراکتور و گل به فجر، یک لحظه کلیدی دیگر را هم برای تیمش ثبت کند.