کد: 233261019 بهمن 1404 ساعت 14:122.3K بازدید

بی‌سابقه از 1992

کابوسی تاریخی برای ریورپلاته رقم خورد

تیم مارسلو گایاردو دیشب در خانه با شکستی سنگین برابر تیگره روبه‌رو شد.
کابوسی تاریخی برای ریورپلاته رقم خورد

به گزارش "ورزش سه"، ریور در پایان نیمه نخست ۲-۰ عقب بود و در ادامه، مجازات سخت‌تری را تجربه کرد. ریو پلاته در دقایق ابتدایی فصل گل نخورده بود، اما تمام آن استحکام دفاعی به‌طور ناگهانی و آشکار در دیدار خانگی برابر تیگره فرو ریخت. ریور با شکستی سنگین، زیر سوت‌های اعتراضی هوادارانش ورزشگاه را ترک کرد؛ شکستی که زنگ خطر آینده را به صدا درآورد.

بدترین شکست خانگی تاریخ ریور به سال ۱۹۹۲ بازمی‌گردد؛ زمانی که نیولز اولد بویز با نتیجه ۵-۰ پیروز شد. در این دیدار، تیگره بسیار به تکرار آن نتیجه نزدیک شد؛ همان‌طور که در سال ۲۰۱۰ نیز با برد ۵-۱ در خانه ریور تاریخ‌ساز شده بود. نکته جالب اینکه تیگره عامل دو مورد از سه شکست خانگی سنگین تاریخ ریور بوده است.

2415197

این مسابقه از ابتدا تا انتها برای ریور یک کابوس واقعی بود. گل نخست را تیاگو سرانو به ثمر رساند؛ بازیکنی که محصول تیم ذخیره ریور است و اکنون در تیگره می‌درخشد. او پیش‌تر به بوکا در بومبونرا گل زده بود و این‌بار نیز در مونومنتال موفق به گلزنی شد.

در دقیقه ۱۶، رومرو با یک حرکت تیمی فوق‌العاده که خط دفاع منفعل ریور را در هم کوبید، گل دوم تیگره را به ثمر رساند. در همان لحظه سکوها منفجر شد؛ هواداران اصلاً انتظار چنین شکستی را نداشتند.

با آغاز نیمه دوم، مورنو مرتکب اشتباهی فاحش شد و روسو گل سوم تیگره را زد. ضربه‌ای سنگین برای تیم گایاردو که در بین دو نیمه، وینیاِ کم‌فروغ را بیرون کشیده و آکونیا را به میدان فرستاده بود.

با وجود اختلاف زیاد، ریور برای دقایقی با غرور به حمله پرداخت، اما پیش از رسیدن بازی به دقیقه ۶۰، ورا به‌دلیل خطایی خشن که با ضربه کفش به صورت بازیکن حریف همراه بود، کارت قرمز گرفت.

تیگره فرصت ثبت نتیجه‌ای تاریخی را از دست نداد و از فضاهای باز به‌خوبی استفاده کرد. روسو بار دیگر گل زد و اعتراضات هواداران شدت گرفت. گل دیرهنگام ریورو نیز چیزی را تغییر نداد.

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
3اشتراک گذاریگزارش خطا

زنده پیشنهادی

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار