
به گزارش ''ورزش سه''، چادرملو یزد در شرایطی با برتری مقابل پیکان به رتبه ششم جدول صعود کرد که این تیم در مصاف امروز یک رکورد منفی را نیز از بین برد و موفق شد بعد از پنج بازی مقابل حریف گلزنی کند.
شاگردان سعید اخباری که آخرین بار در هفته چهاردهم نیم فصل اول برابر استقلال خوزستان موفق به گلزنی شده بودند، پس از این مسابقه برابر سپاهان، فولاد، شمس آذر، ملوان و پرسپولیس ناکام بودند اما برابر پیکان موفق شدند دو بار به گل برسند.
نکته قابل توجهای اینکه هر دو گل چادرملو در این مسابقه روی شوتهای بازیکنان این تیم به ثمر رسید و آرمین عباسی، دروازهبان جوان و کوتاه قامت پیکان در مهار این شوتها ناکام بود.
در این مسابقه ابتدا رضا دهقان در دقیقه ۴۳ با ضربهای زمینی موفق شد توپ را دور از دستان گلر پیکان به گوشهای دروازه بفرستد و بدین ترتیب سومین گل فصل خود را بزند؛ و سپس نیکولاس اوتازا در دقیقه ۸۴ با شوتی دیگر دروازه پیکان را گشود. البته در دقیقه ۷۰ این مسابقه یک بار هم هادی حبیبینژاد موفق به گشودن دروازه حریف شد که با پرچم کمک داور این گل آفساید اعلام شد.