کد: 233269019 بهمن 1404 ساعت 18:14690 بازدید

پرونده دوومیدانی در تیانجین با 4 مدال بسته شد

تیم ملی دو و میدانی ایران در روز پایانی دوازدهمین دوره مسابقات دو و میدانی داخل قهرمانی آسیا با کسب ۱ مدال برنز و مجموع ۴ مدال به کار خود پایان داد.
پرونده دوومیدانی در تیانجین با 4 مدال بسته شد

به گزارش "ورزش سه"، امروز یکشنبه ۱۹ بهمن در جریان روز پایانی از دوازدهمین دوره مسابقات دو و میدانی داخل سالن قهرمانی آسیا (تیانجین ۲۰۲۶)، تیم ملی دو و میدانی ایران به یک مدال برنز دست یافت و در مجموع با کسب ۴ مدال (۱ نقره و ۳ برنز) به کار خود پایان داد.

عصر امروز تکتم دستاربندان، ملی پوش تیم ملی ایران در فینال ۸۰۰ متر با ثبت زمان ۲:۰۹.۷۵۶ دقیقه به مقام سوم و مدال برنز دست یافت، در حالی که فقط یک هزارم ثانیه با کسب مدال نقره فاصله داشت. 

دیروز نیز در دومین روز از این مسابقات، زهرا زارعی در فینال ۴۰۰ متر با رکورد ۵۴.۱۸ ثانیه ضمن ارتقای رکورد شخصی خود به مدال نقره دست یافت. آرش سیاری دیگر ملی پوش تیم ملی ایران در فینال ۴۰۰ متر با زمان ۴۷.۵۹ ثانیه سوم شد و به مدال برنز رسید. حسین نوری نیز در ماده ۳۰۰۰ متر با ثبت زمان ۸:۱۲.۰۹ دقیقه سوم شد و مدال برنز گرفت.

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
1اشتراک گذاریگزارش خطا

زنده پیشنهادی

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار