کد: 233297120 بهمن 1404 ساعت 21:4411.3K بازدید

بدترین خبر ممکن برای خرید جدید لیورپول

جرمی ژاکه، مدافع رن و ستاره آینده لیورپول، پس از مصدومیت از ناحیه شانه، به عمل جراحی نیاز خواهد داشت.
بدترین خبر ممکن برای خرید جدید لیورپول

به گزارش "ورزش سه"، این بازیکن ۲۰ ساله قرار است در پایان فصل و پس از توافقی که در آخرین روز نقل‌وانتقالات با قهرمان لیگ برتر انگلیس انجام داد، به ورزشگاه آنفیلد منتقل شود؛ تیمی که به شدت به تقویت خط دفاعی خود نیاز دارد.

با این حال، ژاکه در جریان شکست ۳-۱ تیم فرانسوی مقابل لانس در لیگ ۱ فرانسه در روز شنبه دچار آسیب‌دیدگی شد؛ اتفاقی که باعث نگرانی هواداران لیورپول شده است، چرا که ممکن است دیگر در ادامه فصل جاری این مدافع را در زمین نبینند.

این مدافع در دقیقه ۶۹ بازی مقابل لانس به دلیل مصدومیت شانه مجبور به ترک زمین شد و طبق گزارش روزنامه اکیپ، ژاکه برای بازگشت کامل به آمادگی جسمانی نیاز به عمل جراحی دارد؛ موضوعی که می‌تواند به معنای پایان فصل برای این بازیکن جوان باشد.

2415824

حبیب بیه، سرمربی رن، پس از بازی درباره این مصدومیت صحبت کرد اما اطلاعات زیادی ارائه نداد و گفت همچنان در حال بررسی شرایط است:«برای جرمی، مشکل از شانه است و برای عبدالحمید، مصدومیت عضلانی است. زمان خواهیم داشت تا وضعیت را ببینیم، اما قطعاً برای هر دوی آن‌ها موضوع نسبتاً جدی است.»

در این گزارش آمده است که در بهترین حالت، او ممکن است چندین هفته از میادین دور باشد و اگر جراحی طبق برنامه پیش نرود، حتی ممکن است بخشی از دوران پیش‌فصل لیورپول را نیز از دست بدهد. آرنه اشلوت، سرمربی لیورپول، پیش از این هم خرید تابستانی‌اش جیووانی لئونی را برای کل فصل از دست داده است.

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
6اشتراک گذاریگزارش خطا

زنده پیشنهادی

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار