کد: 234314121 بهمن 1404 ساعت 17:1516.5K بازدید

سپاهان بعد از پایان لیگ جلو زد

تغییر عجیب رتبه زنان پرسپولیس در جدول!

جدول لیگ برتر فوتبال زنان بعد از پایان فصل هجدهم دستخوش تغییر شد.
تغییر عجیب رتبه زنان پرسپولیس در جدول!

به گزارش "ورزش سه"، هجدهمین دوره لیگ برتر فوتبال زنان عصر امروز به پایان رسید. در پایان هفته هجدهم رقابت‌ها، علاوه بر اینکه خاتون قهرمان شد، فراایساتیس فارس و یاسام کردستان به لیگ دسته یک سقوط کردند. البته پرسپولیس و سپاهان کارشان را به ترتیب با برد و باخت به پایان رساندند و همین باعث شد هم امتیاز شوند.

تا پیش از دیدارهای این هفته، سپاهان 25 امتیاز داشت و پرسپولیس 22 امتیازی بود و در هفته آخر، با باخت طلایی پوشان در بم و برد قرمزها در سنندج، دو تیم هم امتیاز شدند تا تعیین جایگاه آنها محل بحث قرار بگیرد.

پیشتر اعلام شده بود قانون بازی مستقیم صرفا برای تعیین قهرمان و تیم‌های سقوط کننده است و برای سایر رتبه‌های جدول، تفاضل گل ملاک قرار می‌گیرد که بر این اساس، پرسپولیس با تفاضل 2+ و سپاهان با تفاضل 1- به ترتیب در رده‌های ششم و هفتم حاضر می‌شدند. با این حال، گلاره ناظمی مسئول برگزاری مسابقات در گفت‌وگو با خبرنگار ما اعلام کرد، طبق آیین نامه جدید، قانون بازی مستقیم برای همه رده‌ها ملاک است و بنابر این باید جایگاه پرسپولیس و سپاهان عوض شود.

بازی رفت را سپاهان با نتیجه دو بر صفر از پرسپولیس برد و بازی برگشت با تساوی به پایان رسید تا شاگردان بیان محمودی در رتبه ششم بایستند و قرمزها هم با رده هفتم به اولین فصل حضورشان در لیگ برتر خاتمه دهند.

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
9اشتراک گذاریگزارش خطا

زنده پیشنهادی

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار