کد: 234317121 بهمن 1404 ساعت 19:158.1K بازدید

فوتبال برای من هنر است:

آلوز: تیم خوبی هستند اما آماده بردیم

ریکاردو آلوز در نشست خبری بازی با الاهلی نویدکیا را همراهی کرد.
آلوز: تیم خوبی هستند اما آماده بردیم

به گزارش ورزش سه، ستاره پرتغالی سپاهان همراه با محرم نویدکیا در نشست خبری حاضر شد و درباره شرایط میزبانی این تیم که از دست رفت و تمریناتی که در قطر انجام دادند صحبت کرد.

ریکاردو آلوز، بازیکن تیم فوتبال سپاهان در نشست‌ خبری پیش از دیدار با الاهلی دوحه گفت: با احترام، تیم حریف بزرگ است و بازیکنان بزرگی دارد، سعی کردیم خوب آماده شویم، این رقابت متفاوت‌تر از رقابت داخلی است،

او ادامه داد: ما هم تیم بزرگی هستیم و بازیکنان بزرگی داریم، قطعا هر ۲ تیم یکدیگر را به خوبی آنالیز کرده‌اند، امیدوارم نتیجه خوبی برای ما رقم بخورد.

آلوز در خصوص شرایط تمرین در قطر گفت: در قطر شرایط تمرین خوب است که به تیم‌ها کمک می‌کند کیفیت بهتری از خود به نمایش بگذارند، همچنین زیرساخت خوب مؤثر است که کشور قطر توانست جام جهانی را برگزار کند که برای کشور و ورزش قطر خوب بود، متأسفانه ایران چنین شرایطی را ندارد، امیدوارم بتوانیم این شرایط را در ایران نیز داشته باشیم.

بازیکن تیم فوتبال سپاهان گفت: دوست داریم تا جایی که امکان دارد، پیش برویم و بهترین فوتبال را ارائه دهیم، فقط برای برد داخل زمین نمی‌رویم و سعی می‌کنیم فوتبال زیبایی به نمایش بگذاریم، برای من فوتبال فقط یک ورزش نیست و هنر هم است، دوست داریم بهترین‌ها برای مردم انجام شود و کار بزرگی انجام دهیم و بازی را ببریم.

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
17اشتراک گذاریگزارش خطا

زنده پیشنهادی

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار