کد: 234464628 بهمن 1404 ساعت 08:4539.6K بازدید

آخرین فرصت پرسپولیس برای ترمیم: دیدیه اندونگ

ایران ورزشی ادعا کرده است که پرسپولیس برای جبران ضعف خود در خط هافبک به دنبال جذب دیدیه اندونگ هافبک سابق استقلال است.
آخرین فرصت پرسپولیس برای ترمیم: دیدیه اندونگ

به گزارش "ورزش سه"، سروش رفیعی، محمد خدابنده‌لو، علیرضا عنایت‌زاده، میلاد سرلک، یاسین سلمانی و مارکو باکیچ هیچ کدام بازیکن پست شش نیستند و طبیعتاً بازی گرفتن از آنها در این پست جواب نمی‌دهد. کما اینکه دیدیم در دیدار مقابل گل‌گهر زوج باکیچ-سرلک هم نتوانست کمربند دفاعی سرخ‌ها را محکم کند و پرسپولیس از جایی لطمه خورد که هافبک دفاعی باید آن فضا را پوشش می‌داد.

این مهم در گل سوم و اول به‌خصوص کاملاً مشهود بود و پرسپولیس درست از جایی ضربه خورد که شاید اگر یک هافبک دفاعی متخصص در تیم حضور داشت و بازی می‌کرد این شرایط پیش نمی‌آمد. واقعیت اینکه پرسپولیس نیاز به حداقل یک و در شرایط ایده‌آل دو هافبک دفاعی گردن‌کلفت دارد که از بازیکنان حریف توپ بگیرد و بازیکنی که در این پست قادر به توپ‌گیری نباشد، به کار تیم نمی‌آید.

در عین حال طبیعی است که وقتی اوسمار با دو هافبک در مرکز زمین بازی می‌کند با مشکل مواجه خواهد شد و تیم‌های حریف شرایط بهتری در جنگ‌های میانه میدان و نبردهای سرنوشت‌ساز پیدا می‌کنند. در واقع این سیستم و حضور دو هافبک در مرکز زمین در شرایطی جوابگو خواهد بود که یکی از آنها متخصص پست شش باشد اما اوسمار معمولاً یک بازیکن پست 8 را کنار بازیکن پست 10 بازی می‌دهد و تیم در سازمان دفاعی از مرکز زمین با مشکل مواجه می‌شود.

در چنین شرایطی طبیعی است که باید منتظر لطمه خوردن تیم پرسپولیس و تداوم نتایج ضعیفش باشیم و چنانچه بازیکنان خلاقی مثل اورونوف، عالیشاه یا حتی عمری در دسترس نباشند یا به هر طریقی از کار بیفتند خبری از پیروزی نخواهد بود و تعداد گل‌های خورده بیشتر از گل‌های زده می‌شود.

2330546

پرسپولیس در نقل و انتقالات زمستانی سه خرید داشت اما خرید هافبک دفاعی در سه اولویت نخست نبود آن هم در شرایطی که در هر سه پست بازیکن داشت. پرسپولیس سراغ سرگیف رفت در حالی که غیر از علیپور بازیکنانی مثل بابایی و محمودی به عنوان مهاجم نوک در تیم حضور داشتند. سپس این باشگاه دنبال دفاع راست رفت در شرایطی که یعقوب براجعه با هر کیفیتی می‌توانست در این پست بازی کند. البته سرژ اوریه هم جزئی از تیم بود اما به هر حال کنار گذاشته شد تا جای این مهره نامدار اما ناآماده بازیکنی بگیرند که کیفیتی بهتر از او ارائه کرده و کارآمدتر باشد.

باشگاه پرسپولیس سپس سراغ مدافع چپ رفت و زمان، انرژی و هزینه گزافی را صرف خرید فرزین معامله‌گری هزینه کرد آن هم در شرایطی که میلاد محمدی به عنوان مدافع چپ در تیم حضور داشت و علیرضا همایی‌فر هم رزرو او در این پست بود.

پرسپولیس در هر سه پست بازیکن داشت و اینطور نبود که بدون مهره باشد اما در پست هافبک دفاعی بازیکنی حضور نداشت. در واقع تقویت تیم در هر سه پست مورد اشاره درست و بجا بود اما جذب هافبک دفاعی که نسبت به این پست‌ها اولویت داشت مدام به عقب افتاد و مطابق انتظار از اولویت خارج و سپس کلاً فراموش شد تا در بازی‌های سخت نیم‌فصل دوم فقدان یک هافبک دفاعی متخصص این‌گونه به تیم لطمه بزند. در عین حال به نظر می‌رسد هم باشگاه هم کادر فنی و در رأس آن اوسمار درباره اولویت‌بندی خرید زمستانی اشتباه کردند و بهتر بود اول سراغ جذب یک هافبک دفاعی مقتدر می‌رفتند بعد در پست‌های دیگر بازیکنان مورد نیازشان را جذب می‌کردند.

* مذاکره با اندونگ دوباره در دستور کار حدادی
با اینکه به نظر می‌رسد پرونده جذب بازیکن در باشگاه پرسپولیس بسته شده اما مدیران این باشگاه همچنان پیگیر به خدمت درآوردن دیدیه اندونگ هستند.

هافبک دفاعی گابنی استقلال در نیم‌فصل از این باشگاه جدا و فسخ قراردادش هم تأیید شد تا بازیکن آزاد به حساب بیاید. در روزهای اخیر و بعد از شکست‌های نگران‌کننده پرسپولیس، مدیران این باشگاه از طریق ایجنت اندونگ مذاکراتی با او داشته‌ و قصد دارند برای مقطع پایانی فصل این بازیکن را به خدمت بگیرند.

پرسپولیس سه بازی دیگر در سال 1404 و تا میانه اسفند خواهد داشت و شاید با روندی که طی می‌شود جذب اندونگ تنها برای شش بازی انتهای فصل اتفاق بیفتد.

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
26اشتراک گذاریگزارش خطا

زنده پیشنهادی

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار