کد: 234483128 بهمن 1404 ساعت 23:1513.5K بازدید

‏رئال دیرتر به استادیو دا لوژ رسید

سنگ‌باران اتوبوس رئال مادرید! (عکس)

حمله شدید هواداران بنفیکا به اتوبوس رئال مادرید لحظاتی پیش از شروع بازی دو تیم خبرساز شده است.
سنگ‌باران اتوبوس رئال مادرید! (عکس)

‏به گزارش ورزش سه، در حالی که تمام نگاه‌ها به تقابل حساس بنفیکا و رئال مادرید در استادیو دا لوژ ( استادیوم نور) دوخته شده، دقایقی پیش اخبار ناگواری از اطراف استادیوم مخابره شد. کاروان رئال مادرید که در مسیر رسیدن به ورزشگاه بود، با استقبال خصمانه و غیرمنتظره هواداران تیم میزبان روبرو شد.


‏بر اساس گزارش خوزه لوئیس سانچز، خبرنگار مشهور اسپانیایی، از شهر لیسبون هواداران بنفیکا با پرتاب سنگ و اشیاء مختلف به سمت اتوبوس حامل ستاره‌های رئال مادرید، سعی در ایجاد رعب و وحشت در میان سپیدپوشان داشتند. تصاویری که از محل حادثه به دست رسیده، نشان‌دهنده جو متشنج و خطرناکی است که پیش از سوت آغاز بازی در پایتخت پرتغال حاکم شده است.

2428520

‏تغییر مسیر برای حفظ امنیت؛ رئال با تاخیر رسید

‏شدت پرتاب‌ها به قدری بود که راننده اتوبوس رئال مادرید مجبور شد با هماهنگی نیروهای امنیتی، مسیر اصلی را رها کرده و با دور زدن خیابان‌های اطراف، از مسیر جایگزین راهی استادیوم شود. این اتفاق باعث شد تا شاگردان آربلوا کمی دیرتر از زمان پیش‌بینی شده وارد رختکن شوند که قطعاً روی تمرکز بازیکنان پیش از این نبرد حساس تاثیرگذار خواهد بود.

‏باید دید یوفا چه واکنشی به این رفتار غیرورزشی هواداران بنفیکا نشان خواهد داد. مادریدی‌ها که همواره در بازی‌های بزرگ با چنین فشارهایی روبرو هستند، حالا باید ثابت کنند که سنگ‌پرانی‌های بیرون زمین نمی‌تواند مانع از درخشش آن‌ها در مستطیل سبز شود.

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
19اشتراک گذاریگزارش خطا

زنده پیشنهادی

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار