
به گزارش "ورزش سه"، امشب برای پاریسنژرمن به یک فاجعه کامل تبدیل شده است. این تیم در بازی رفت مرحله پلیآف لیگ قهرمانان اروپا ۲۶-۲۰۲۵ تنها پس از ۵۷ ثانیه با گل فولارین بالوگان عقب افتاد و چند دقیقه بعد نیز بار دیگر فروپاشید و گل دوم را هم روی ضربه همین مهاجم آمریکایی دریافت کرد.
ویتینیا میتوانست از روی نقطه پنالتی اختلاف را کم کند، اما فیلیپ کوهن، دروازهبان حریف، مانع گلزنی شد و ضربه او را مهار کرد.

پس از آن، بدشانسیهای پاریسیها ادامه یافت و عثمان دمبله نیز به دلیل مصدومیت از بازی خارج شد. این مهاجم فرانسوی که پیش از مسابقه حضورش در ترکیب قطعی نبود، روی زمین ماند و مجبور شد در دقیقه ۲۶ زمین را ترک کند.
این اتفاق ضربهای سنگین برای پاریسنژرمن بود، اما دزیره دوئه که به جای او وارد زمین شد، توانست گل اول تیمش را به ثمر برساند و اختلاف را کاهش دهد.