کد: 234590203 اسفند 1404 ساعت 20:415.4K بازدید

بارها ما بدشانسی آوردیم، یک بار هم خوش‌شانسی

اعتراف صادقانه اشلوت: شانس آوردیم بردیم!

آرنه اشلوت سرمربی لیورپول بعد از پیروزی 1-0 مقابل فارست در دقایق پایانی اعتراف کرد که تیمش با خوش‌شانسی پیروز شده و نتیجه مساوی، نتیجه عادلانه‌تری می‌برود.
اعتراف صادقانه اشلوت: شانس آوردیم بردیم!

‏به گزارش ورزش سه، آرنه اشلوت، سرمربی هلندی لیورپول، پس از پیروزی نفس‌گیر یک بر صفر تیمش مقابل ناتینگهام فارست، با صراحتی تحسین‌برانگیز به تحلیل عملکرد شاگردانش پرداخت. قرمزهای آنفیلد که در این دیدار خارج از خانه با چالش‌های فراوانی روبه‌رو بودند، در نهایت با گلی که در وقت‌های اضافه به ثمر رسید، موفق شدند سه امتیاز حیاتی را به حساب خود واریز کنند تا همچنان در رقابت داغ کسب سهمیه لیگ قهرمانان اروپا، شانه به شانه چلسی و منچستریونایتد حرکت کنند.

‏اشلوت که تیمش پیش از شروع مسابقه با بدشانسی بزرگی یعنی مصدومیت فلوریان ویرتز در جریان گرم کردن مواجه شده بود، اعتراف کرد که جریان بازی کاملا مطابق میل آن‌ها پیش نرفته است. او با تمجید از کیفیت بازی ناتینگهام فارست، ابراز تعجب کرد که چرا این تیم در چنین جایگاهی در جدول رده‌بندی قرار دارد. سرمربی لیورپول معتقد بود که اگرچه تیمش در دفاع داخل محوطه جریمه موفق عمل کرده، اما در بازپس‌گیری و حفظ توپ با مشکلات جدی دست و پنجه نرم کرده است.

2430083

‏نظر شما درباره جریان بازی و پیروزی در لحظات پایانی چیست؟
جزئیات ریز همه چیز را مشخص کرد. ما در نیمه اول واقعا کلنجار رفتیم و به سختی افتادیم. باید بگویم که ما خوش‌شانس بودیم که توانستیم در وقت‌های اضافه به گل برسیم.

‏درباره گل مردود تیمتان چه دیدگاهی دارید؟
باید دوباره صحنه را تماشا کنم تا قضاوت کنم که آیا تصمیم درستی گرفته شده است یا خیر. تشخیص آفساید بودن یا نبودن یک تصمیم فنی است.»

‏عملکرد فنی تیم را در دو نیمه چگونه ارزیابی می‌کنید؟
در نیمه اول تنها بخشی که از آن رضایت داشتم، دفاع کردن تیم در محوطه جریمه خودمان بود. در نیمه دوم لیورپول متفاوتی را به نمایش گذاشتیم. سعی کردیم با آوردن وینگرهای تازه نفس خون جدیدی به تیم تزریق کنیم که منجر به گل مردود اول ما شد. همچنین جو گومز با پرتاب‌های بلند خود موقعیت‌هایی ایجاد کرد.»

 از عملکرد دفاعی تیم در مقابل ناتینگهام فارست راضی بودید؟
در این فصل بازی‌هایی را دیده‌ بودم که ما در محوطه جریمه خودمان ضعیف‌تر دفاع کرده بودیم. شاید این به کیفیت تیم فارست برمی‌گشت. من از جایگاه آن‌ها در جدول رده‌بندی غافلگیر شده‌ام. ما موقعیت‌های بزرگ زیادی به حریف ندادیم اما در تمام طول بازی توپ‌های زیادی را لو دادیم.

‏در مورد تغییرات اجباری در ترکیب و وضعیت بازیکنان چه توضیحی دارید؟
مجبورم مدام ترکیب تیم را تغییر بدهم، هرچند این بار این اتفاق یعنی مصدومیت ویرتز خیلی دیر رخ داد. فلوریان در شرایط بسیار خوبی قرار دارد و کرتیس جونز هم هفته گذشته مقابل برایتون عالی بازی کرد.

‏نتیجه بازی را عادلانه می‌دانید؟
ما بارها در بازی‌هایی که عملکرد خوبی داشتیم، با نتیجه‌ای ناعادلانه زمین را ترک کرده بودیم. اما امروز بیش از آنچه لیاقتش را داشتیم به دست آوردیم. به نظرم نتیجه مساوی برای این مسابقه عادلانه بود

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
21اشتراک گذاریگزارش خطا

زنده پیشنهادی

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار