
به گزارش "ورزش سه"، نیوکسل که در لیگ برتر شرایط خوبی نداشت (آنها در رتبه سیزدهم قرار داشتند) مقابل منچستریونایتد قرار گرفت که با هدایت مایکل کریک در فرم خوبی بود. همه چیز نشان میداد که شیاطین سرخ با وجود دشواری همیشگی بازی در ورزشگاه سنت جیمزز پارک بتوانند به روند امتیازگیری خود ادامه دهند. اما چنین نشد.
با وجود اینکه نیوکسل تمام نیمه دوم را با یک بازیکن کمتر بازی کرد، شاگردان ادی هاو اولین شکست دوران کریک در منچستریونایتد را رقم زدند و با روحیهای بالا خود را برای دیدار لیگ قهرمانان اروپا مقابل بارسلونا آماده کردند.
نیمه اول همه چیز را به وقتهای اضافه کشاند؛ حدود ۱۰ دقیقه وقت اضافه که در آن دو گل و یک کارت قرمز ثبت شد. جیکوب رمزی با دریافت کارت زرد دوم اخراج شد و نیوکسل ۱۰ نفره شد. با این حال، لحظاتی بعد آنتونی گوردون از روی نقطه پنالتی گل زد. اما درست پیش از پایان نیمه، کاسمیرو با یک ضربه سر عالی گل تساوی را به ثمر رساند.

منچستریونایتد با این گل روحیه گرفت تا نیمه دوم را با برتری عددی آغاز کند و جایگاه سوم خود در جدول را مستحکمتر کند.
با این حال، تیم کریک نتوانست از این برتری استفاده کند. مسابقهای که کاملاً تحت تأثیر وقتهای اضافه بود، به نظر میرسید با تساوی به پایان برسد.
اما در دقیقه ۹۰ اوسولا ظاهر شد و ورزشگاه را منفجر کرد؛ شوتی دقیق از گوشه محوطه جریمه که با قوسی زیبا از دستان لامنس عبور کرد و وارد دروازه شد.
این شکست اتفاقی تازه برای کریک بود؛ کسی که از زمان قبول هدایت منچستریونایتد در ابتدای سال ۲۰۲۶، شش پیروزی و یک تساوی به دست آورده و تیمش را به جمع سه تیم برتر لیگ رسانده بود. حالا اما روند آنها با یک ترمز ناگهانی روبهرو شد.

در مقابل، شاگردان هاو که حریف آینده بارسلونا در لیگ قهرمانان هستند، با این پیروزی به رده دوازدهم جدول صعود کردند.