کد: 234752714 اسفند 1404 ساعت 16:0019.2K بازدید

واکنش FIVB: از اتفاقات ایران شوکه و نگران هستیم

فدراسیون جهانی والیبال در بیانیه‌ای به حمله آمریکا و رژیم صهیونسیتی به ایران واکنش نشان داد.
واکنش FIVB: از اتفاقات ایران شوکه و نگران هستیم

به گزارش "ورزش سه"، فدراسیون جهانی والیبال در بیانیه‌ای به اتفاقات رخ داده در ایران واکنش نشان داد: «فدراسیون بین‌المللی والیبال (FIVB) از گزارش‌هایی که حاکی از کشته شدن چندین والیبالیست جوان در ایران در پی وخامت اوضاع امنیتی در خاورمیانه و منطقه گسترده‌تر است، شوکه و عمیقاً نگران شده است. ما عمیق‌ترین همدردی‌های خود را با خانواده‌های درگیر و همه کسانی که از این بحران در حال وقوع تأثیر پذیرفته‌اند ابراز می‌کنیم.

علاوه بر این، ده‌ها هزار نفر از خانواده بزرگ والیبال ما در این منطقه آواره شده‌اند و با آینده‌ای بسیار نامطمئن روبه‌رو هستند.

تمرکز FIVB اکنون بر این است که امنیت همه ورزشکاران والیبال، مربیان، کارکنان و داوطلبانی را که در منطقه مستقر هستند یا به آن سفر کرده‌اند و اکنون درگیر این درگیری شده‌اند، تضمین کند.

‏FIVB یک کارگروه ویژه تشکیل داده است تا این اقدامات بشردوستانه را به‌صورت فوری و در زمان واقعی تسریع کند و در این مسیر با دولت‌ها، سازمان‌های غیردولتی و دیگر نهادهای مرتبط همکاری خواهد کرد. فدراسیون بین‌المللی والیبال قویاً به اهمیت همکاری، گفت‌وگو، صلح و همبستگی باور دارد و در راستای این ارزش‌ها از جامعه بین‌المللی می‌خواهد برای کاهش تنش‌ها و یافتن یک راه‌حل صلح‌آمیز کمک کند.»

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
45اشتراک گذاریگزارش خطا

زنده پیشنهادی

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار