کد: 234771416 اسفند 1404 ساعت 14:4012.3K بازدید

این ستاره مقصر شکست پی‌اس‌جی نبود

مدافع کناری پرتغالی می‌گوید باید از اشتباهات جلوگیری کرد، اما حاضر نیست مسئولیت یک شب بد را به هم‌تیمی خط میانی‌اش نسبت دهد.
این ستاره مقصر شکست پی‌اس‌جی نبود

به گزارش "ورزش سه"، نونو مندز، مدافع چپ پرتغالی پاری سن‌ژرمن، پس از شکست ۳-۱ مقابل موناکو در پارک دو پرنس ناامیدی خود را پنهان نکرد:  «در بهترین سطح‌مان نبودیم. بدون شک باید بهتر شویم. رسیدن به دروازه و گل زدن مهم‌ترین چیز است و امروز نتوانستیم این کار را انجام دهیم.»

پس از تمجیدهای فراوان لوئیس انریکه از وارن زایر-امری، این هافبک جوان مرتکب اشتباهی بچگانه شد که تأثیر زیادی در این شکست داشت. با این حال، نونو مندز هم‌تیمی‌اش را مقصر این شب بد در پاریس نمی‌داند.

او گفت: «این اتفاق‌ها می‌افتد، اشتباهات. اما درست است که می‌توان از آن‌ها جلوگیری کرد. وارن زایر-امری توپ را از دست داد، اما ما هم کنارش بودیم. به خاطر آن گل نباختیم. به خاطر او نباختیم. دو گل دیگر هم خوردیم و این واقعاً دردناک است.»

2250220
تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
22اشتراک گذاریگزارش خطا

زنده پیشنهادی

آخرین اخبار