کد: 234780317 اسفند 1404 ساعت 10:5652.5K بازدید

مصدومیت وحشتناک: پای ستاره اکوادور تا شد ( عکس)

بازیکن تیم ایندیپندینته دل وایه با یکی از شدیدترین مصدومیت‌های تاریخ فوتبال روبرو شد.
مصدومیت وحشتناک: پای ستاره اکوادور تا شد ( عکس)

به گزارش "ورزش سه"، ژان پیرو آرویو ورنازا به‌تازگی یکی از شدیدترین و دلخراش‌ترین مصدومیت‌های فوتبال اکوادور و شاید فوتبال جهانی را تجربه کرده است، مصدومیتی که پس از تکل بسیار خشن و بی‌ملاحظه برایان نگرو رخ داد. بازیکن موشوس رونا با آن تکل عملاً پای استعداد جوان ایندیپندینته دل وایه را شکست.

این مهاجم ایندیپندینته دل‌ وایه در حال حرکت به سمت دروازه و استفاده از سرعت بالایش بود که نگرو با تکلی بسیار خطرناک از پایین وارد شد. بلافاصله مشخص شد که این بازیکن دچار شکستگی در پای چپ شده است. فضای زمین را ناامیدی فرا گرفت چون علاوه بر شکستگی، دررفتگی نیز رخ داده بود.

2432681

همه بازیکنان ایندیپندینته دل‌ وایه پس از آن تکل خشن به سمت نگرو رفتند. ورنازا با آمبولانس از زمین خارج شد، در حالی که بازیکنان تیمش نظاره‌گر بودند، برخی گریه می‌کردند و برخی دیگر با ناباوری به صحنه نگاه می‌کردند. نگرو در حالی زمین را ترک کرد که از هواداران عذرخواهی می‌کرد اما این بازیکن تقریباً به طور قطع با محرومیت سنگینی روبرو خواهد شد.

2432682

این دومین شکستگی در دو مسابقه پیاپی در فوتبال اکوادور است و با این حال، تصاویر این صحنه به عنوان یکی از شدیدترین موارد در تاریخ لیگ این کشور توصیف شده است. در نهایت ایندیپندینته دل‌ وایه مسابقه را برد اما نتیجه کاملاً در حاشیه قرار گرفت. تمام اعضای تیم پیام‌هایی برای ورنازا منتشر کردند و نگرانی عمیق‌شان را نسبت به وضعیت هم‌تیمی‌شان ابراز داشتند.

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
20اشتراک گذاریگزارش خطا

زنده پیشنهادی

آخرین اخبار