
به گزارش "ورزش سه"، یک سند رسمی، ایوان تونی مهاجم تیم الاهلی جده را از اتهام توهین به هواداران الاتحاد تبرئه کرد.
ایوان تونی ستاره الاهلی با گلزنی در پیروزی 3 بر 1 تیمش مقابل الاتحاد در هفته 25 لیگ حرفهای عربستان، نقش مهمی در ادامه نتایج مثبت تیمش ایفا کرد و همچنین جایگاه خود را در صدر جدول گلزنان این رقابتها تقویت کرد.
با این حال، در زمان شادی پس از گل، تونی حرکتی انجام داد که بسیاری از دنبالکنندگان آن را نوعی تحریک و کنایه به باشگاه الاتحاد و هوادارانش دانستند. او پس از گل به سمت محل ضربه کرنر رفت و مقابل هواداران تیم رقیب ایستاد و به شکلی جشن گرفت که با انتقادهایی همراه شد.
پس از این اتفاق، شایعاتی در فضای اطراف لیگ عربستان منتشر شد مبنی بر اینکه این مهاجم انگلیسی ممکن است به دلیل این شادی گل با محرومیت مواجه شود. اما روزنامه «الریاضیه» عربستان این موضوع را رد کرد.
این روزنامه تأکید کرد که تونی محروم نخواهد شد، زیرا گزارش داور مونتهنگرویی مسابقه، نیکولا دابانوویچ، هیچ نکتهای مبنی بر تخلف او ثبت نکرده است؛ موضوعی که به معنای تبرئه او از هرگونه رفتار قابل مجازات است.
از آنجا که در گزارش داور هیچ اشارهای به تحریک حریف یا هواداران، یا انجام حرکتی غیراخلاقی از سوی تونی نشده، کمیته انضباط نیز نمیتواند او را با محرومیت مواجه کند.
در نتیجه به نظر میرسد مهاجم الاهلی از هرگونه مجازات انضباطی دور خواهد ماند. در حال حاضر الاهلی با 62 امتیاز حاصل از 19 پیروزی، پنج تساوی و تنها یک شکست در رتبه دوم جدول لیگ حرفهای عربستان قرار دارد.