کد: 240806706 مرداد 1405 ساعت 10:027.4K بازدید

پاری‌سن‌ژرمن بی‌خیال جنگ با رئال شد

پاری‌سن‌ژرمن تصمیمی برای جذب رودری در تابستان پیش رو ندارد.
پاری‌سن‌ژرمن بی‌خیال جنگ با رئال شد

به گزارش "ورزش سه"، پی‌اس‌جی با وجود کسب نتایج بی‌سابقه در دو سال گذشته و به دست آوردن دو عنوان قهرمانی متوالی لیگ قهرمانان اروپا زیر نظر لوئیس انریکه، به دنبال تقویت ترکیب خود است. نام رودری که در بازار نقل‌ و انتقالات به عنوان یک گزینه احتمالی برای پی‌اس‌جی مطرح شده، هرگز توسط این باشگاه در نظر گرفته نشده است، نه توسط ناصر الخلیفی، نه لوئیس کامپوس و نه خود لوئیس انریکه.

در پی‌اس‌جی، آنها در حال حاضر ویتینیا را بهترین بازیکن در آن پست می‌دانند اما همچنین معتقدند که خط هافبک لوئیس انریکه گزینه‌ها و بازیکنانی دارد که جهش کیفی بی‌سابقه‌ای در این تیم داشته‌اند، مانند ژوائو نوس، فابیان روئیز یا خود زئیر امری که با وجود این که زیر نظر دشان بازیکن فیکس نبوده، فرصت بازی در جام جهانی را پیدا کرده است.

2507960

پی‌اس‌جی تاکید می‌کند که هیچ قصدی برای خراب کردن خریدهای رئال مادرید ندارد، هرچند که یان دیومانده را به دلیل علاقه این باشگاه اسپانیایی کنار گذاشته بود که می‌تواند همین هفته توافق با این بازیکن و لایپزیش را نهایی کند. در پاریس، آنها پس از کنار کشیدن این باشگاه آلمانی از مذاکرات و به دلیل هزینه بالای این انتقال و حقوق درخواستی بالای این وینگر، از هم‌اکنون در حال بررسی گزینه‌های دیگر هستند و نام‌هایی مانند فران تورس مطرح شده است.

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
18اشتراک گذاریگزارش خطا

زنده پیشنهادی

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار