کد: 234856022 اسفند 1404 ساعت 23:1842.2K بازدید

خولین آلوارز روی دور تند

بازگشت باشکوه مرد عنکبوتی به روزهای آرمانی

خولین آلوارز بازگشته است، آن هم در بهترین زمان ممکن. در حالی که فصل به سرعت به لحظات تعیین‌کننده خود نزدیک می‌شود و جام‌ها به دنبال قهرمانانشان می‌گردند.
بازگشت باشکوه مرد عنکبوتی به روزهای آرمانی

 به گزارش ورزش سه، اتلتیکو مادرید در حالی برای فتح کوپا دل‌ری و لیگ قهرمانان می‌جنگد که ستاره شماره یک خود، خولین آلوارز را در اوج آمادگی می‌بیند. دبل خیره‌کننده او مقابل تاتنهام، با یک گل زیرکانه و یک استارت ۶۰ متری تماشایی، نشان داد که عنکبوت دوباره به حالت طبیعی خود یعنی زدن نیش‌های مرگبار بازگشته است.

رقابت داخلی در خط حمله روخی‌بلانکو به اوج رسیده است. دیه‌گو سیمئونه همیشه معتقد است که «رقابت درونی باعث پیشرفت تیم می‌شود» و حالا این رقابت در خط حمله تیمش کاملاً مشهود است. در حالی که سورلوث در ماه‌های اخیر ماشین گلزنی اول تیم بود و ۱۶ گله شد، خولین آلوارز هم با وجود پشت سر گذاشتن یک دوره افت، حالا خود را به عدد ۱۶ رسانده تا در کنار هم‌تیمی‌اش، عنوان غیررسمی پی‌چی‌چی یا همان آقای گل تیم را مال خود کند.

2433240

استارت انفجاری در سال ۲۰۲۶؛ مرد بازی‌های بزرگ

برای درک بهتر این بازگشت باشکوه، باید به آمار اخیر خولین نگاه کرد: پنج گل در هفت بازی گذشته. ستاره آرژانتینی در هر سه تورنمنت پایش به گلزنی باز شده و در دیدارهای سرنوشت‌ساز مقابل کلوب بروژ، بارسلونا و تاتنهام خوش درخشیده است. از ستاره‌های گران‌قیمت انتظار می‌رود در دوئل‌های مرگبار ظاهر شده و خودشان را نشان بدهند و این دقیقاً همان کاری است که شماره ۱۹ اتلتیکو انجام می‌دهد؛ تعیین تکلیف در بازی‌های حذفی. جاه‌طلبی او برای بالا بردن جام، که پیش از این در ریورپلاته، سیتی و تیم ملی آرژانتین به آن عادت کرده بود، سطح بازی خولین  را در دیدارهایی که اشتباه در آن‌ها جایز نیست، به اوج می‌رساند.

جادوگر آرژانتینی در لیگ قهرمانان؛ سایه به سایه گریزمان

هیچ رقابتی به اندازه لیگ قهرمانان اروپا سخت‌گیرانه نیست و آلوارز در این جام آماری خیره‌کننده بر جای گذاشته است: ۷ گل و ۳ پاس گل در ۱۰ بازی. او در حالی که هنوز دو سال کامل از حضورش در مادرید نمی‌گذرد، خولین با ۱۴ گل در دو دوره اخیر لیگ قهرمانان، به دومین گلزن برتر تاریخ باشگاه در این رقابت‌ها تبدیل شده و حالا تنها آنتوان گریزمان، زوج محبوبش را بالای سر خود می‌بیند.

2433241

سیمئونه پس از درخشش او مقابل تاتنهام با رضایت کامل گفت: «خولین تقریباً همان تعداد گل همیشگی را زده است.» چولو که در روزهای سخت فصل تمام‌قد از بازیکن محوری‌اش حمایت کرده بود، حالا ثمره صبرش را می‌بیند. خولین حالا ۱۶ گله است و در حالی که ۱۱ بازی در لالیگا، فینال کوپا دل‌ری و بازی برگشت با تاتنهام باقی مانده، او فرصت دارد تا به رکورد ۲۹ گل که بهترین آمار دوران حرفه‌ای‌اش بوده، حمله کند.

اما فراتر از اعداد و ارقام، بحث قرارداد و آینده این ستاره در مادرید داغ شده است. در روزی که او بهترین نمایش ماه‌های اخیرش را ارائه داد، در میکسدزون ورزشگاه متروپولیتانو با جملاتی مبهم همه را شوکه کرد. وقتی از خولین پرسیده شد که آیا فصل بعد هم در تیم می‌ماند، پاسخ داد: «نمی‌دانم، شاید بله، شاید هم نه.» او بلافاصله سعی کرد اوضاع را آرام کند و گفت: «من اینجا خیلی خوشحالم.»

در حالی که این پاسخ‌های دوپهلو باعث نگرانی هواداران شده، مدیران اتلتیکو با آرامش کامل به قرارداد جاری او و بند فسخ نجومی‌اش اشاره می‌کنند: ۵۰۰ میلیون یورو. رقمی که هرگونه شایعه جدایی را در نطفه خفه می‌کند. مدیران باشگاه ترجیح می‌دهند فعلاً روی درخشش مجدد «عنکبوت مرگبار» تمرکز کنند و حل و فصل ابهامات آینده را به تابستان موکول کنند، نه حالا که در حساس‌ترین برهه فصل هستیم. 

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
50اشتراک گذاریگزارش خطا

زنده پیشنهادی

آخرین اخبار