کد: 234942528 اسفند 1404 ساعت 17:4893.8K بازدید

غول ۲۰۱ سانتیمتری و نیجریه‌ای

کابوس مدافعان ایران و جانشین اوسیمن را بشناسید

گلزنی‌های بی‌وقفه پل اونوآچو در سوپرلیگ ترکیه بازهم یادآوری کرد که ویکتور اوسیمن، تنها نیجریه‌ای نیست که در ترکیه گل می‌زند!
کابوس مدافعان ایران و جانشین اوسیمن را بشناسید

به گزارش ورزش سه، اونوآچوی ۲ متر و یک سانتیمتری چهار سال است که در بهترین فرم خود قرار دارد؛ او پس از پشت سر  گذاشتن یک دوره ناموفق در ساوتهمپتون، به بازسازی دوران حرفه‌ای خود در ترابزون‌اسپور ادامه می‌دهد و در صدر جدول گلزنان سوپرلیگ ترکیه قرار دارد.

در حالی که او در ۲۱ بازی لیگ به صورت قرضی در ترابزون‌اسپور در فصل 23-24، 15 گل به ثمر رسانده بود، کمتر کسی پیش‌بینی می‌کرد که اونوچو در این فصل چه تأثیری در تیمش خواهد داشت؛ به خصوص با توجه به اینکه تقریبا بلافاصله پس از بازگشت به ترکیه دچار مصدومیت شد و به دلیل حضور در جام ملت‌های آفریقا، بخش قابل توجهی از فصل را از دست داد.

با این حال تاثیر این مهاجم در این فصل قابل توجه بوده است. او با به ثمر رساندن گل پیروزی‌بخش خود در اولین بازی‌اش مقابل کوجالی‌اسپور در اواسط ماه آگوست، روند خوب ترابزون‌اسپور را آغاز کرد و در ماه‌های بعدی به ندرت از گلزنی دست کشید.

گل او مقابل ریزه اسپور در ابتدای هفته که با یک ضربه کات‌بک کوتاه اولکساندر زوبکوف از فاصله نزدیک به ثمر رسید، بیست و یکمین گل او در این فصل در لیگ بود و او را با پنج گل اختلاف در صدر جدول گلزنان لیگ برتر قرار داد؛ با وجود اینکه چهار بازی را در ترکیب اصلی آغاز کرده و ۳۸۹ دقیقه کمتر از نزدیکترین رقیبش، الدور شومورودوف از استانبول باشاک‌شهیر، بازی کرده بود.

برای پیدا کردن آخرین مسابقه‌ای که اونوآچو در آن گلی نزده، باید به مسابقه رده‌بندی جام ملت‌های آفریقا بین نیجریه و مصر در کازابلانکا، در ۱۷ ژانویه برگردید. این مهاجم از آن تاریخ به بعد و در دو ماه گذشته ۱۰ گل در سوپرلیگ ترکیه به ثمر رسانده است.

2434732

این واقعیت که او در هشت بازی سوپرلیگ این کار را انجام داده، بسیار قابل توجه است. همراه با فرم او در رقابت‌های جام حذفی ترکیه؛ جایی که او از زمان جام ملت‌های آفریقا در دو بازی دو گل زده است.

اونوآچو اولین بازیکن در ۱۴ سال گذشته پس از بوراک ییلماز در سال ۲۰۱۲ است که در ۱۰ بازی متوالی برای غول‌های ترکیه گلزنی می‌کند؛ در حالی که از سال ۲۰۱۱ به عنوان بهترین گلزن ترابزون‌اسپور در یک فصل شناخته می‌شود.

او هنوز می‌تواند سال را با جام به پایان برساند، زیرا ترابزون‌اسپور در حال حاضر با هشت بازی باقی مانده، هفت امتیاز از گالاتاسرای صدرنشین لیگ عقب است و در مرحله یک چهارم نهایی جام حذفی ترکیه قرار دارد.

اگر او کفش طلا را ببرد، این بازیکن ۳۱ ساله ششمین بازیکن ترابزون‌اسپور در تاریخ خواهد بود که به عنوان بهترین گلزن ترکیه انتخاب می‌شود و البته اولین بازیکن از زمان الکساندر سورلوت، مهاجم فعلی اتلتیکومادرید در سال ۲۰۲۰؛ زمانی که این بازیکن نروژی در ۲۴ بازی ۲۴ گل برای ترابوزان به ثمر رساند.

2434733

در حالی که اونوآچو می‌تواند به راحتی شوتا آرولادزه را به عنوان بهترین گلزن خارجی ترابزون اسپور در یک فصل پشت سر بگذارد (این بازیکن گرجستانی در فصل 95-96، 25 گل به ثمر رساند) ممکن است برای پشت سر گذاشتن ییلماز که 33 گل در 11-12 فصل او همچنان یک رکورد باشگاهی است، به مشکل بخورد.

امبایه دیان، مهاجم سنگالی پس از به ثمر رساندن 30 گل در 27 بازی برای قاسم پاشا و گالاتاسرای در فصل 2018-19، بهترین گلزن خارجی برنده کفش طلا در تاریخ سوپرلیگ ترکیه است؛ در حالی که به نظر می‌رسد اونوآچو قرار است راه ویکتور اوسیمن، برنده کفش طلای فصل گذشته را دنبال کند و تاریخ‌سازی متوالی نیجریه‌ای‌ها در فوتبال ترکیه را تکمیل کند. 

اونواچو بالاخره محیطی را پیدا کرده است که می‌تواند در آن پیشرفت کند و تیمی که برخلاف ساوتهمپتون، به نقاط قوت او متکی است.

او در غیاب ویکتور اوسیمن مشهور در تازه‌ترین لیست تیم ملی نیجریه، احتمالا مهاجم هدف اصلی سوپرایگلز در تورنمنت ترکیه خواهد بود و مدافعان تیم ملی ایران در تقابل احتمالی با او روز سختی را پشت سر خواهند گذاشت. 

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
73اشتراک گذاریگزارش خطا

زنده پیشنهادی

آخرین اخبار