کد: 243753727 مهر 1405 ساعت 10:351.5K بازدید

شروع ماموریت بازیکن مغضوب پیاتزا در لهستان

امیرحسین اسفندیار از امروز فصل جدیدی از دوران لژیونری خود را در لهستان آغاز می‌کند؛ جایی که چلم با تکیه بر ستاره ایرانی و چند خرید جدید، به دنبال شروعی متفاوت نسبت به فصل گذشته است.
شروع ماموریت بازیکن مغضوب پیاتزا در لهستان

به گزارش "ورزش سه"، در چارچوب هفته نخست لیگ برتر والیبال لهستان موسوم به تائورون لیگا، تیم چلم که امیرحسین اسفندیار، دریافت‌کننده قدرتی والیبال ایران، را در اختیار دارد، امروز به مصاف گورژوف خواهد رفت تا فصل جدید رقابت‌ها را رسماً آغاز کند.

چلم که پیش‌فصل خوبی را پشت سر گذاشته، حالا با حضور ستاره ایرانی خود به دنبال کسب نتایجی بهتر از فصل گذشته است؛ هدفی که برای رسیدن به آن، ترکیب تیم نیز تقویت شده است.

این تیم با جذب یک اسپانسر خوب توانست چند بازیکن باکیفیت، از جمله یاسین لوئاتی، دریافت‌کننده قدرتی فرانسوی، را به خدمت بگیرد و حالا امیدوار است از همان هفته نخست، نخستین پیروزی خود را جشن بگیرد.

با توجه به مسابقاتی که چلم در دیدارهای تدارکاتی خود برگزار کرده است، پیش‌بینی می‌شود امیرحسین اسفندیار در کنار یاسین لوئاتی، دو دریافت‌کننده قدرتی اصلی این تیم در فصل جدید باشند. حالا باید دید ستاره ایرانی در نخستین مسابقه رسمی خود با پیراهن چلم چه عملکردی خواهد داشت و آیا می‌تواند فصل را با پیروزی آغاز کند یا خیر.

1اشتراک گذاریگزارش خطا

زنده پیشنهادی

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار