کد: 235148911 فروردين 1405 ساعت 11:3025K بازدید

همه یا هیچ: رقابت ۱۲ تیم برای شش سهمیه جام جهانی

امشب و فردا فینال‌های پلی‌آف جام جهانی برگزار می‌شود و شش تیم نهایی این رقابت‌ها مشخص خواهند شد.
همه یا هیچ: رقابت ۱۲ تیم برای شش سهمیه جام جهانی

به گزارش "ورزش سه"، دیگر راه بازگشتی وجود ندارد. تنها چند روز پیش، ۲۴ تیم ملی برای زنده نگه داشتن شانس خود و رسیدن به فینال پلی‌آف‌های اروپایی و بین‌قاره‌ای که شش سهمیه پایانی جام جهانی را تعیین می‌کنند، رقابت می‌کردند. اکنون فقط ۱۲ تیم باقی مانده‌اند (۸ تیم اروپایی و ۴ تیم بین‌قاره‌ای) و از میان آن‌ها، تنها نیمی موفق خواهند شد به بزرگ‌ترین جام جهانی تاریخ راه پیدا کنند.

طبیعتاً، همان‌طور که انتظار می‌رفت، احتمال حذف ایتالیا برای سومین جام جهانی متوالی، بیشترین توجه‌ها را به خود جلب کرده است. آن‌ها به‌تازگی با دشواری بیش از حد انتظار از سد ایرلند شمالی عبور کردند و حالا باید به «جهنم» زنیتسا سفر کنند تا مقابل بوسنی و هرزگوین قرار بگیرند؛ تیمی بسیار سرسخت که خودش هم به دنبال نخستین حضور در جام جهانی از سال ۲۰۱۴ است.

2436844

در ادامه، دانمارک به‌عنوان تیمی شناخته می‌شود که بیشترین شانس را برای صعود دارد تا سومین حضور پیاپی خود در جام جهانی را قطعی کند. آن‌ها باید در خارج از خانه به مصاف جمهوری چک بروند؛ آن هم پس از پیروزی پرگل مقابل مقدونیه شمالی در نیمه‌نهایی. روی کاغذ، دانمارک تیمی برتر به نظر می‌رسد، اما چکی‌ها با نشان دادن روحیه بالا و کشاندن بازی مقابل جمهوری ایرلند به ضربات پنالتی، ثابت کرده‌اند که حریفی دست‌وپا بسته نیستند و شایستگی حضور در این مرحله را دارند.

شاید نابرابرترین فینال، دیدار بین کوزوو و ترکیه به نظر برسد؛ تیمی که کمتر از ۱۰ سال است در فیفا رقابت می‌کند در برابر ترکیه‌ای که با ستاره‌هایی مثل آردا گولر، کنان ییلدیز و هاکان چالهان‌اوغلو رویای بازگشت به جام جهانی را پس از سال ۲۰۰۲ در سر دارد. با این حال، شاگردان وینچنزو مونتلا مقابل رومانی هم به دردسر افتادند و کوزوو می‌تواند شگفتی بزرگ این پلی‌آف باشد. آن‌ها بازی را در خانه برگزار می‌کنند و بیش از آنچه به نظر می‌رسد، از نظر استعداد غنی هستند.

بدون شک، نزدیک‌ترین فینال اروپایی، تقابل سوئد و لهستان است. سوئدی‌ها پس از یک مرحله مقدماتی ضعیف، در نیمه‌نهایی مقابل اوکراین جبران کردند؛ جایی که ویکتور گیوکرش با هت‌تریک خود غیبت الکساندر ایساک را به‌خوبی پوشش داد. در سوی مقابل، روبرت لواندوفسکی آغازگر کامبک مقابل آلبانیِ تحت هدایت سیلوینیو بود تا امیدهای لهستان برای سومین صعود پیاپی به جام جهانی زنده بماند.

در پلی‌آف بین‌قاره‌ای نیز، بولیوی و جامائیکا با حذف سورینام و نیو کالدونیا، آن‌ها را از رسیدن به نخستین جام جهانی تاریخشان محروم کردند. در فینال، تیم‌های جمهوری دموکراتیک کنگو و عراق در انتظار بودند و به‌ترتیب مقابل جامائیکا و بولیوی قرار خواهند گرفت. دو فینال بسیار نزدیک که برای کسب دو سهمیه پایانی و تکمیل ۴۸ تیم حاضر در جام جهانی ۲۰۲۶ برگزار می‌شوند.

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
64اشتراک گذاریگزارش خطا

زنده پیشنهادی

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار