
به گزارش "ورزش سه"، شاگردان قلعه نویی بر خلاف بازی قبلی با نیجریه، امروز در مصاف با کاستاریکا شروع بسیار خوبی داشتند و خیلی زود به گل اول دست پیدا کردند. گلی که در دقیقه ده به ثمر رسید و بهترین مهاجم حال حاضر فوتبال ایران در متن آن قرار داشت.
امیرحسین که بازی قبلی به عنوان آخرین نفر به میدان رفت و دقایق کمی در زمین بود، امروز در ترکیب یازده نفره به میدان رفت و برای اثبات تمام آنچه در سر داشت، کمتر از ده دقیقه زمان نیاز داشت. در حالی که تایمر مسابقه هنوز به عدد 10 نرسیده بود، حسین زاده با جاگیری مناسب در بین مدافعان حریف، پاس طارمی را دریافت کرد و در حالی که ادامه کار کمی سخت شده بود، با پاس زیبا و کوتاه توپ را به علی قلیزاده رساند تا اینگونه گل اول ایران به ثمر برسد.
حسین زاده فصل پیش به عنوان آقای گل لیگ برتر رسید و امسال هم بهترین مهاجم مسابقات است و قرار گرفتنش در خط حمله تیم ملی تصمیمی قابل پیش بینی از امیر قلعه نویی بود. تصمیمی که با نمایش فعلی این بازیکن، آینده بهتری برای حضور او در جام جهانی ترسیم کرده است.
مهاجم تراکتور که اولین گل خود را در مصاف هفته پایانی مرحله مقدماتی جام جهانی وارد دروازه کره شمالی کرده بود، پس از آن در کافا نیز سه گل به افغانستان و هند زد. دروازههای روسیه و تانزانیا را هم در فیفادی بعدی باز کرد و حالا هم سال جدید را با پاس گل آغاز کرده تا روند موفقش را ادامه داده باشد.