کد: 235190113 فروردين 1405 ساعت 13:3571.1K بازدید

مودریچ مقصر حذف ایتالیا: چرا همیشه فیکس است؟

سردبیر روزنامه کوریره دلو اسپورت اظهارات عجیبی را پس از عدم صعود ایتالیا به جام جهانی مطرح کرده است.
مودریچ مقصر حذف ایتالیا: چرا همیشه فیکس است؟

به گزارش "ورزش سه"، پائولو دی لورنتیس، سردبیر روزنامه کوریره دلو اسپورت، دو روز پس از حذف تلخ ایتالیا توسط بوسنی، پرسش‌های متعددی مطرح کرده است. این بخشی از تحلیل او درباره فوتبال ایتالیا است: «جهان فوتبال باید نقاط زیر چشم همه را به هم وصل کند: آیا طبیعی است که مودریچ که سال گذشته در رئال مادرید تنها چند دقیقه بازی کرد، حالا در ۴۰ سالگی اینجا همیشه بازیکن ثابت باشد و توپ را از همه برباید؟

بازی برابر بوسنی و اتفاقاتش را کنار بگذاریم: آیا طبیعی است که تیم ملی نروژ ما را با دور کردن توپ و ایجاد برتری فیزیکی بگیرد، قبل از آن که حتی از نظر فنی برتر باشد؟ ما هنوز مربیان ماهری در تاکتیک داریم اما مطمئنیم از نظر فیزیکی کارها را درست انجام می‌دهیم؟ چون وقتی در رقابت‌های باشگاهی بازی می‌کنیم، دیگران دو برابر ما می‌دوند و توپ‌شان سریع‌تر حرکت می‌کند؟»

2432819

او پرسش‌های خود را ادامه می‌دهد: «و داوران چه؟ در حالی که با کمک داور ویدیویی در این کشور دعوا می‌کنیم، متوجه شدیم که در خارج چنین چیزهایی دیگر سوت زده نمی‌شوند و وقتی ما روی زمین می‌افتیم، آنها گل می‌زنند؟ تغییر امور نباید به عهده سیاست باشد و (به طور متناقض) حتی یک رییس فدراسیون جدید به تنهایی نمی‌تواند کاری کند. همه چیز بسیار پیچیده‌تر است.»

پیشنهاد نهایی او برای احیای آتزوری نیز چنین است: «نسل‌های بوفون، نستا، کاناوارو، توتی، دل پیرو، مالدینی، اینزاگی و دیگران به‌طور پارادوکسیکال ما را فریب دادند. به لطف استعدادشان، همیشه کار را خوب پیش بردیم. حالا که آن استعدادها دیگر نیستند، آیا فوتبال به اندازه کافی تلاش می‌کند تا بالای خط نجات باقی بماند؟»

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
73اشتراک گذاریگزارش خطا

زنده پیشنهادی

آخرین اخبار