
به گزارش "ورزش سه"، سیمونه اینزاگی در روزی که تولد ۵۰ سالگی خود را جشن میگرفت، در مصاحبه با روزنامه لیبرتا (چاپ پیاچنزا، زادگاهش) درباره آینده و تجربه حضور در عربستان سعودی صحبت کرد و از تصمیم خود برای جدایی از اینتر ابراز رضایت نمود.
سرمربی الهلال در پاسخ به سوالی درباره احتمال جانشینی گتوزو در تیم ملی ایتالیا به وضوح گفت: این موضوع باعث افتخار من است، اما من در عربستان نه تنها خوب، بلکه بهتر زندگی میکنم و یک سال دیگر نیز با الهلال قرارداد دارم.
این مربی که سالانه ۲۷ میلیون یورو خالص دریافتی دارد، تاکید کرد که مهاجرتش به فوتبال عربستان به دلایل مالی نبوده است. وی توضیح داد: واضح است که به دست آوردن پول زیاد خوب است، اما ملاحظات دیگری مرا به اینجا آورد. خوشبختانه من نیازی به پول نداشتم.

اینزاگی فاش کرد که دلیل اصلی جداییاش از نراتزوری، فرسودگی بوده است: سالهای حضور در اینتر از نظر حرفهای بسیار رضایتبخش اما بسیار استرسزا بود. احساس کردم نیاز دارم دوباره در سطح بالای فوتبال زندگی کنم، اما خود را از بار فشاری که بسیار سنگین شده بود جدا کنم. در عربستان اوضاع بسیار متفاوت است.
این مربی ایتالیایی از شرایطی که در این کشور خاورمیانه پیدا کرده تمجید کرد: در عربستان سعودی با وضعیت فوقالعادهای در تمام سطوح روبرو شدم؛ سبک زندگی، زیرساختهای ورزشی و غیرورزشی، و آرامشی که حتی در شغلی به استرسزایی شغل من، همراه شماست.
در نهایت، او از غیبت تیم ملی ایتالیا در جام جهانی برای سومین بار پیاپی ابراز تأسف کرد: بسیار غمگینم که ایتالیا به جام جهانی نمیرود. من صد در صد ایتالیایی هستم، برادرم (پیپو اینزاگی) حتی قهرمان جام جهانی شده است. مطمئنم که فوتبال ایتالیا به زودی احیا خواهد شد.