کد: 235321119 فروردين 1405 ساعت 19:1836.2K بازدید

کارشناسان مارکا به تیم آربلوا اعتقاد ندارند

امید به رئال کاملا از دست رفت: بایرن تیم بهتری است

تحلیل‌های کارشناسان اسپانیایی پس از باخت رئال به بایرن مونیخ، نشان از یک واقعیت تلخ برای هواداران مادریدی دارد؛ باواریایی‌ها در بازی رفت ثابت کردند که در حال حاضر تیم کامل‌تری هستند.
امید به رئال کاملا از دست رفت: بایرن تیم بهتری است

به گزارش ورزش سه، برنامه ال کوریو در رادیو مارکا امروز صحنه بحث و تبادل نظر تند و پرهیجان درباره آینده نیمه‌نهایی لیگ قهرمانان و تکلیف صعود یا حذف شدن رئال مادرید بود. جابی کاسکرو، بازیکن سابق فوتبال اسپانیا، به همراه سایر تحلیل‌گران این برنامه، به بررسی دقیق نمایشی پرداختند که در آن بایرن مونیخ موفق شد ضعف‌های ساختاری تیم آربلوا را به عینه و عیان به نمایش بگذارد. کارشناسان بر این باورند که تیم آلمانی با پرس از بالا و تسلط بی‌چون‌و‌چرا بر میانه میدان، اجازه نفس کشیدن به ستاره‌های رئال نداد. آن‌ها معتقدند اگر درخشش مانوئل نویر و بازگشت‌های همیشگی رئال در دقایق پایانی که در بازی دیشب کامل نشد و تنها یک گل امباپه نتوانست جبران کند، نبود، شاید نتیجه‌ای بسیار سنگین‌تر در تابلوی نتایج ثبت می‌شد.

نکته کلیدی در تحلیل‌های این نشست، فراتر رفتن از انتقادهای فردی بود. برخلاف تصور عمومی که شاید نوک پیکان حملات را به سمت بازیکنانی نظیر کارراس نشانه می‌رفت، کارشناسان معتقدند رئال با یک بحران ساختاری دست‌وپنجه نرم می‌کند. مشکل اصلی این است که سپیدپوشان مادریدی در حال حاضر فاقد یک فرمانده در میانه زمین هستند؛ بازیکنی که بتواند در لحظات بحرانی، ضرب‌آهنگ بازی را کنترل کند و به تیم آرامش بدهد. نبود یک هافبک طراح که بر جریان بازی مسلط باشد، باعث شده تا رئال مادرید در انتقال توپ از دفاع به حمله با لکنت مواجه شود و همین بایرن را به تیم برتر میدان تبدیل کرده است.

2439552

با تمام این اوصاف، هیچ‌کس جرات ندارد به طور قطع از حذف پادشاه اروپا صحبت کند. در حالی که کارشناسان مارکا شانس بایرن مونیخ، پاری‌سن‌ژرمن و آرسنال را برای فتح جام بیشتر می‌دانند، اما همچنان با احتیاط از رئال مادرید یاد می‌کنند. تاریخ لیگ قهرمانان بارها ثابت کرده است که مادرید را هرگز نباید پیش از سوت پایان مرده فرض کرد. از سوی دیگر، نگاه‌ها به سمت دیگر جدول دوخته شده است؛ جایی که برنده نبرد بارسلونا و اتلتیکومادرید می‌تواند معادلات فینال را به هم بزند. به اعتقاد کاسکرو و یارانش، تیمی که از دل جنگ تمام‌عیار اسپانیایی در نوکمپ سربلند بیرون بیاید، پتانسیل بالایی برای حضور در فینال و حتی غافلگیر کردن غول‌های دیگر اروپا خواهد داشت.

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
80اشتراک گذاریگزارش خطا

زنده پیشنهادی

آخرین اخبار