کد: 235470826 فروردين 1405 ساعت 14:5614.3K بازدید

نیمی از تیم‌های لیگ تمرین نمی‌کنند!

هشت تیم لیگ برتری تمرینات خود را آغاز نکردند و منتظر تصمیم سازمان لیگ ماندند.
نیمی از تیم‌های لیگ تمرین نمی‌کنند!

به گزارش "ورزش سه"، با وجود اینکه برخی از تیم‌های لیگ برتری از روز پنج‌شنبه هفته گذشته و بعد از آن تمرینات خود را آغاز کردند و وارد فاز آماده‌سازی برای شروع احتمالی بازی‌ها شدند، اما نیمی از باشگاه‌ها نیز چنین کاری انجام ندادند و وارد فاز تمرینی نشدند.

تیم‌های ملوان انزلی، فجر شهید سپاسی شیراز، خیبر خرم‌آباد، آلومینیوم اراک، استقلال خوزستان و مس رفسنجان تمرینات خود را آغاز نکردند و هیچ فراخوانی به بازیکنان خود ندادند و دو تیم شمس‌آذر قزوین و ذوب‌آهن نیز به‌طور جدی وارد فاز آماده‌سازین نشدند و فقط دو جلسه تمرین را با حضور مهره‌های جوان برگزار کردند.

با وجود اینکه بحث کناره‌گیری از لیگ برتر بین تیم‌های پایین جدول برای ترس از سقوط بیشتر از بقیه وجود دارد، اما تیم‌های میانه و نیمه بالای جدول هم در این بین دیده می‌شوند که ازجمله آنها می‌توان به ملوان، فجر سپاسی و خیبر اشاره کرد.

بحث تعطیلی بازی‌های لیگ برتر به دلیل اردوی ملی بیشتر از قبل مطرح شده و بعید نیست طی 24 ساعت آینده سازمان لیگ به طور رسمی این موضوع را اعلام کند و به همین دلیل عدم برگزاری تمرین از سوی این هشت تیم طی روزهای اخیر به نوعی به سودشان هم شده است.

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
23اشتراک گذاریگزارش خطا

زنده پیشنهادی

آخرین اخبار