کد: 235487227 فروردين 1405 ساعت 10:5026.9K بازدید

هیجان ستاره بایرن: یاد کامبک جلوی یووه افتادم!

یوشوا کیمیش از کامبک بایرن مونیخ برابر رئال مادرید بسیار هیجان‌زده و خوشحال است.
هیجان ستاره بایرن: یاد کامبک جلوی یووه افتادم!

به گزارش "ورزش سه"، استقبالی پرشور در جریان گرم کردن بازیکنان و سپس نمایشی تماشایی در سکوهای جنوبی در لحظه آغاز مسابقه: هواداران بایرن مونیخ پس‌زمینه‌ای درخور فراهم کردند، در حالی که بازیکنان تصویری از یک نبرد سخت و نفس‌گیر را ترسیم کردند. تیم مونیخی سه بار عقب افتاد و هر بار بازی را به تساوی کشاند. گل تساوی لوییس دیاز در دقیقه ۸۹ بایرن را در مسیر نگه داشت و مایکل اولیسه در وقت‌های تلف‌شده گل پیروزی را به ثمر رساند.

در سوی دیگر، ادواردو کاماوینگا و آردا گولر از رئال مادرید اخراج شدند و همین موضوع باعث شد بازیکنان این تیم به شدت به داوران اعتراض کنند، در حالی که قرمزها صعود خود به نیمه‌نهایی را مقابل سکوهای پر شور هواداران جشن می‌گرفتند. پس از مسابقه، از یوشوا کیمیش پرسیده شد که آیا این احساسی‌ترین شب لیگ قهرمانان از زمان پیوستنش به بایرن در سال ۲۰۱۵ بوده است یا نه.

2442243

این هافبک ۳۱ ساله لحظه‌ای مکث کرد. تنها یک مسابقه مشابه به ذهنش رسید: دیدار برگشت مرحله یک‌ هشتم نهایی سال ۲۰۱۶ مقابل یوونتوس که بایرن پس از عقب افتادن ۰-۲، در وقت‌های اضافه با نتیجه ۲-۴ پیروز شد. کیمیش در این باره اظهار داشت: «شب‌های احساسی زیادی داشته‌ام که نتیجه آنها برعکس بوده است. به همین دلیل واقعاً خوشحالم که این‌ بار موفق شدیم.»

کیمیش به‌ طور طبیعی از نتیجه و ذهنیتی که تیمش مقابل رئال مادرید نشان داد، بسیار خوشحال بود. با این حال، به‌ عنوان تنها بازیکنی از بایرن که صحبت کرد، با صراحت قابل‌ توجهی از عملکرد تیم نیز انتقاد کرد: «به‌طور کلی، مسابقه باکیفیتی نبود. اگر به عملکرد نگاه کنید، یکی از بهترین بازی‌های ما نبود. جای پیشرفت زیادی وجود دارد. این‌ که با دو پیروزی مقابل رئال صعود کنیم و همچنان احساس کنیم می‌توانیم بهتر شویم، بسیار خوب است.»

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
91اشتراک گذاریگزارش خطا

زنده پیشنهادی

آخرین اخبار