کد: 235549130 فروردين 1405 ساعت 05:307.1K بازدید

شش بازیکن الاتحاد در آستانه محرومیت سنگین

کفندراسیون فوتبال آسیا به پرونده شش بازیکن متخلف الاتحاد رسیدگی خواهد کرد.
شش بازیکن الاتحاد در آستانه محرومیت سنگین

به گزارش "ورزش سه"، منابع آگاه به روزنامه «الشرق الأوسط» اعلام کردند که ناظران کنفدراسیون فوتبال آسیا تخلفات شش بازیکن الاتحاد شامل برخواین، فابینیو، دانیلو پریرا، حسام عوار، احمد شراحیلی و رایکوویچ را در دیدار یک‌چهارم نهایی لیگ قهرمانان آسیا در سطح نخبگان مقابل ماچیدا ژاپن ثبت کرده‌اند.

این بازیکنان پس از پایان مسابقه از خروجی متفاوتی در پشت سکوی اصلی ورزشگاه خارج شدند و از منطقه «میکس‌زون» ویژه مصاحبه‌های رسانه‌ای عبور نکردند؛ موضوعی که می‌تواند منجر به جریمه مالی برای آن‌ها شود.

همچنین ناظران مسابقه، پرتاب بطری‌های خالی به سمت داور چینی بازی، ما نینگ، هنگام خروج از زمین را نیز به‌عنوان تخلف ثبت کرده‌اند.

پس از شکست الاتحاد برابر ماچیدا در ورزشگاه شهر ورزشی ملک عبدالله فیصل در جده، فضای ورزشگاه کاملاً ملتهب و همراه با خشم بود؛ شکستی که باعث حذف نماینده سعودی از رقابت‌ها شد و ادامه روند ضعیف این تیم در فصل جاری را رقم زد؛ فصلی که الاتحاد در آن بدون کسب هیچ جامی به کار خود پایان داد.

2442754

الاتحاد که امیدوار بود با موفقیت در رقابت‌های آسیایی، فصل خود را نجات دهد، نتوانست از مرحله یک‌چهارم نهایی عبور کند و با واقعیت تلخی روبه‌رو شد؛ همان موضوعی که سرجیو کونسیسائو پیش از دیدار مرحله یک‌هشتم نهایی به آن اشاره کرده بود.

سرمربی پرتغالی الاتحاد نیز از عملکرد تیم داوری چینی به‌شدت عصبانی بود. طبق تصاویری که «الشرق الأوسط» ثبت کرده، کونسیسائو با خشم زمین را ترک کرد و داور مسابقه را مقصر اصلی می‌دانست. او در ابتدا از حضور در نشست خبری خودداری کرد، اما در نهایت با اصرار کادر مدیریتی تیم در این نشست حاضر شد.

کونسیسائو در نشست خبری به‌صراحت اعلام کرد که دلیل اصلی شکست، داوری بوده و عامل دیگری در این نتیجه نقش نداشته است. او پیش و پس از کنفرانس، صحنه‌های داوری را از طریق تلفن همراه مشاهده می‌کرد که همین موضوع بر میزان عصبانیتش افزود. حتی هنگام خروج از منطقه میکس‌زون، در پاسخ به سؤال یکی از خبرنگاران درباره علت شکست، تنها یک کلمه گفت: «داور»؛ پاسخی که نشان‌دهنده رضایت او از عملکرد کلی بازیکنانش بود.

2442682

در میان این فضای متشنج، رایکوویچ دروازه‌بان تیم نیز با تعدادی از هواداران درگیر لفظی شد؛ صحنه‌ای که توسط دوربین‌ها ثبت شد. گزارش «الشرق الأوسط» همچنین حاکی از آن است که او در مسیر ورود به رختکن، با عصبانیت به یکی از تابلوها لگد زد و آن را شکست و به دیوارها نیز ضربه زد؛ رفتاری که ممکن است در صورت ثبت در گزارش رسمی، منجر به جریمه شود.

عبدالرحمن العبود دیگر بازیکن الاتحاد نیز با واکنش منفی هواداران مواجه شد و درگیری لفظی او با یکی از تماشاگران، شرایط را پیچیده‌تر کرد؛ به‌طوری‌که حمزه ادریس و محمد نور برای آرام کردن او وارد عمل شدند. احمد شراحیلی نیز پس از سوت پایان بازی به سمت ما نینگ هجوم برد و پس از اینکه داور چینی را با ضربه سینه هل داد، به سمت او آب دهان پرتاب کرد و از زمین بازی اخراج شد.

فهد سندی، رئیس باشگاه، پس از پایان مسابقه به رختکن رفت و حدود ۲۰ دقیقه در کنار بازیکنان حضور داشت. در همین حال، دومینگوس اولیویرا و رامون بلانِس در بیرون رختکن حضور داشتند و سپس از در پشتی نزدیک به منطقه رسانه‌ای ورزشگاه را ترک کردند. فهد سندی نیز در پایان، با عذرخواهی از خبرنگاران اعلام کرد که تمایلی به انجام مصاحبه ندارد.

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
4اشتراک گذاریگزارش خطا

زنده پیشنهادی

آخرین اخبار