
به گزارش "ورزش سه"، شکست دو بر صفر یاران امید ابراهیمی در الشمال مقابل تیم قطر اس.سی در بازی معوقه هفته هفدهم لیگ ستارگان قطر و پیش از آخرین بازی در فصل 26-2025، کاری کرد تا السد با توجه به فاصله 5 امتیازی، قهرمانی خود را بدون انجام مسابقه نهایی جشن بگیرد، اما امروز این جام پس گرفته شد.
شاگردان روبرتو مانچینی در حالی که خودشان را آماده مسابقه مرحله یکهشتم نهایی لیگ نخبگان آسیا مقابل الهلال عربستان میکردند، با توجه به شکست الشمال در بازی معوقهاش، قهرمانی خود در لیگ ستارگان قطر را جشن گرفتند، اما کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال قطر امروز در یک رای جنجالی، کاری کرد تا سرنوشت قهرمان فعلا نامشخص بماند.
طبق این رای، باشگاه قطر اس.سی به دلیل استفاده از بازیکن خارجی بیش از سهمیه تعیین شده در دیدار با الشمال، 3 بر صفر بازنده اعلام شد تا الشمال به جای شکست دو گله، 3 امتیاز بگیرد و فاصلهاش با السد صدرنشین به دو امتیاز کاهش پیدا کند.
حالا با این اتفاق، تیم الشمال 40 امتیازی شد و پشت سر السد 42 امتیازی قرار گرفت تا تکلیف قهرمان و نایب قهرمان لیگ ستارگان قطر در فصل جاری، در هفته پایانی و با بازی بین همین دو تیم برابر یکدیگر مشخص شود.
