
به گزارش ورزش سه، در جریان پیروزی ۲-۰ تیم نوبهار مقابل لوکوموتیو در هفته هشتم سوپرلیگ ازبکستان، یوسوپوف یکی از عوامل اصلی پیروزی تیمش بود. او در این مسابقه ۷ مهار موفق داشت و چند موقعیت جدی گل را از حریف گرفت تا نقش کلیدیاش در این پیروزی کاملا مشهود باشد.
عملکردی که باعث شد سایت مشهور چمپیونات، او را بهعنوان بهترین دروازهبان هفته معرفی کند؛ عنوانی که نشان میدهد این گلر باتجربه دوباره به فرم ایدهآلش نزدیک شده است.
یوسوپوف برای فوتبالدوستان ایرانی چهرهای آشناست. او در شرایطی که دروازهبان اول تیم ملی ازبکستان بود، با نظر یحیی گلمحمدی بهعنوان یکی از بازیکنان خارجی به فولاد خوزستان پیوست و در بازیهای زیادی برای این تیم در لیگ برتر ایران به میدان رفت.

با این حال او در فصل دوم حضورش در فولاد و اواخر آذرماه سال گذشته و پس از مصدومیتی که در بازی تیم ملی ازبکستان برایش ایجاد شد، قراردادش را با فولادیها فسخ کرد و به کشورش برگشت تا این باشگاه حامد لک و در ادامه محسن فروزان را جذب کند.
او حالا با عملکرد بسیار خوبی که از خود در بازی این هفته تیمش ارائه داده، ثابت کرد دوباره به شرایط ایدهآل برگشته و احتمالا در لیست نهایی فابیو کاناوارو برای حضور در جام جهانی پیش رو حضور خواهد داشت.