کد: 235607001 اردیبهشت 1405 ساعت 18:1218.4K بازدید

ادعای مبهم انریکه برای فریب دادن بایرن؟!

ابهام درباره اینکه آیا مهندس خط میانی پی‌اس‌جی برای نیمه‌نهایی مقابل بایرن در دسترس خواهد بود، ادامه دارد.
ادعای مبهم انریکه برای فریب دادن بایرن؟!

به گزارش "ورزش سه"، نگرانی‌ها پیرامون ویتینیا در پاری‌سن‌ژرمن مدام در حال افزایش است. این بازیکن ملی‌پوش پرتغالی ۲۶ ساله، در جریان شکست مقابل المپیک لیون (۱ بر ۲) و پس از یک فرود بد در پی پرش با اندریک، پیش از پایان نیمه اول به دلیل مصدومیت زمین را ترک کرد.

گزارش پزشکی پی‌اس‌جی اشاره داشت: ویتینیا پس از ضربه‌ای که در جریان بازی مقابل المپیک لیون دریافت کرد، دچار التهاب در پاشنه پای راست شده است و طی روزهای آینده تحت مراقبت‌های پزشکی باقی خواهد ماند. ارزیابی جدیدی در پایان هفته روی او انجام خواهد شد.

2443759

بنابراین، حضور او در بازی‌های این هفته لیگ یک مقابل نانت و آنژه منتفی دانسته شد. با این حال، حضور او در بازی رفت نیمه‌نهایی لیگ قهرمانان مقابل بایرن (۸ اردیبهشت) در هاله‌ای از ابهام باقی ماند.

روزنامه اکیپ با اشاره به منابع باشگاه اعلام کرد که حضور او در مقابل آنژه غیرمحتمل اما نه غیرممکن است. لوئیس انریکه، که شاید در حال فریب دادن حریف است، نور چندانی به این موضوع نتابانده است.

سرمربی سابق بارسلونا و سلتا اطمینان داد: دو بازی در لیگ باقی مانده است. با آرامش خواهیم دید که بازیکنان مصدوم  از جمله نونو مندز] چه زمانی می‌توانند بازگردند، اما من هیچ‌چیزی درباره ویتینیا نمی‌دانم.

با این حال، لوئیس انریکه نخواست تایید کند که فابیان روئیز، که مقابل لیون دوباره به میادین بازگشت، جای خالی ویتینیا را پر خواهد کرد: ما معمولاً وقتی بازیکنی مصدوم می‌شود، نظر خود را زیاد تغییر نمی‌دهیم. یک زمان ریکاوری طبیعی وجود دارد. ما خوشحالیم که او ۲۰ دقیقه مقابل لیون بازی کرد که این برای تیم و برای او مثبت است.

2443760
تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
28اشتراک گذاریگزارش خطا

زنده پیشنهادی

آخرین اخبار