کد: 235663304 اردیبهشت 1405 ساعت 14:112.9K بازدید

با این تقویم‌ به والیبال ضربه می‌زنید؛

بهترین والیبالیست جهان به سیم آخر زد

آلِساندرو میکلتو، ستاره جوان والیبال ایتالیا، از دوران سخت مصدومیت و انتقاداتش نسبت به فشردگی تقویم مسابقات صحبت کرد.
بهترین والیبالیست جهان به سیم آخر زد

به گزارش ورزش سه، آلِساندرو میکلتو، دریافت‌کننده قدرتی تیم ملی والیبال ایتالیا و باشگاه ترنتینو و بهترین بازیکن جهان در سال ٢٠٢۵، برای نخستین بار پس از سه ماه دوری از میادین درباره شرایط خود و روند درمانش صحبت کرد. او در این باره گفت: «سه ماه بدون بازی بودن برایم اتفاقی جدید بود، اما همچنان تمرین می‌کنم؛ وزنه می‌زنم، با فیزیوتراپ کار می‌کنم و در استخر تمرین دارم.»

میکلتو درباره مصدومیتش توضیح داد: «در ابتدا فکر نمی‌کردم آسیب‌دیدگی‌ام جدی باشد و تصور می‌کردم زود برمی‌گردم. حتی امید داشتم در پلی‌آف‌ها بازی کنم، اما وقتی فهمیدم وضعیت واقعی چقدر جدی است، شرایط سخت شد. دیدن هم‌تیمی‌هایم از روی نیمکت و حذف شدن در پلی‌آف‌ها برایم خیلی دشوار بود.»

او درباره زمان بازگشت خود نیز گفت: «هنوز زود است زمان دقیقی برای بازگشت بگویم. چند روز دیگر یک تست مهم دارم و بعد از آن شاید بتوانم کارهای سبک مثل دویدن یا تمرین با توپ را شروع کنم. فعلاً محدود هستم اما خیلی دوست دارم هرچه زودتر برگردم.»

2433038

ستاره تیم ملی ایتالیا در ادامه به نقش فشردگی مسابقات در این مصدومیت اشاره کرد و گفت: «به نظر من تعداد زیاد بازی‌ها یکی از دلایل مصدومیت من بود. وقتی بعد از یک تورنمنت سنگین مثل جهانی، فقط دو هفته بعد دوباره باید برای باشگاه بازی کنی، طبیعی است بدن تحت فشار قرار بگیرد.»

او همچنین با انتقاد از ساختار تقویم رقابت‌ها افزود: «برای من قابل قبول نیست که این‌قدر مسابقه پشت سر هم برگزار شود. این روند به کیفیت بازی‌ها هم ضربه می‌زند. وقتی بازیکنان بزرگ مثل من یا دیگران از دست می‌روند، هم تیم‌ها آسیب می‌بینند و هم جذابیت والیبال کم می‌شود.»

میکلتو در ادامه گفت: «اگر شرایط همین‌طور ادامه پیدا کند، شاید باید تصمیم‌های سختی گرفته شود؛ حتی اینکه در بعضی تورنمنت‌ها شرکت نکنیم تا اهمیت استراحت بازیکنان درک شود. این موضوع فقط درباره من نیست، درباره کل والیبال است.»

در پایان، او درباره آینده لیگ و فصل جاری نیز اظهار داشت: «فینال‌ها بین تیم‌های بزرگی مثل پروجا و لوبه همیشه جذاب است. من فکر می‌کنم پروجا کمی شانس بیشتری دارد، اما در خانه لوبه همیشه شرایط سخت است. امیدوارم فصل آینده بتوانم دوباره در این رقابت‌ها حضور داشته باشم و به میادین برگردم.»

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
2اشتراک گذاریگزارش خطا

زنده پیشنهادی

آخرین اخبار