
به گزارش "ورزش سه"، شکست دو بر صفر البطائح مقابل العین صدرنشین در مسابقه شب گذشته، کاری کرد تا شاگردان فرهاد مجیدی دوباره در آستانه سقوط از رتبه دوازدهم جدول لیگ برتر امارات قرار بگیرند و در صورتی که الظفره، در جدال امروز با عجمان یک امتیاز میگرفت، چنین اتفاقی را تجربه میکردند ولی سرنوشت این بازی به شکل دیگری رقم خورد.
الظفره در شرایطی از ساعت 17:30 امروز در ورزشگاه شیخ حمدان بن زاید مقابل عجمان قرار گرفت که سعی در پایان روند چهار شکست متوالی اخیرش داشت و با کسب یک امتیاز هم میتوانست یک پله از رده سیزدهم بالاتر برود، اما شوت لحظه آخری ستاره سابق تیم ملی مراکش، منجر به باخت آنها شد.
عجمان در دقیقه 76 و الظفره در دقیقه 84 اخراجی دادند و در حالی که بازی با تساوی بدون گل رو به پایان بود، ولید آزارو در دقیقه 87 با شوت دیدنی از پشت محوطه جریمه، گل برتری تیمش را زد.
الظفره با باخت یک بر صفر مقابل عجمان و پنجمین شکست پیاپی، 18 امتیازی و در رتبه سیزدهم جدول لیگ برتر امارات ماند و پایینتر از البطائح 19 امتیازی و کلباء 23 امتیازی (با چهار بازیکن ایرانی) ایستاد.
گفتنی است، دبا الفجیره قعرنشین و 17 امتیازی هم امروز با نتیجه چهار بر دو مقابل الوصل شکست خورد تا نتواند جای تیم مجیدی در رده دوازدهم را بگیرد تا هر دو نتیجهی حریفان مستقیم البطائح، به سود شاگردان فرهاد باشد.