کد: 235700706 اردیبهشت 1405 ساعت 01:1632K بازدید

جایزه بیرانوند در دست گلر ژاپنی

تانی کوسه دروازه‌بان تیم ماچیدا زلویا به عنوان بهترین دروازه‌بان این فصل لیگ نخبگان آسیا انتخاب شد.
جایزه بیرانوند در دست گلر ژاپنی

به گزارش "ورزش سه"، دروازه‌بان شماره یک تیم ماچیدا زلویا با ثبت 7 کلین‌شیت در 12 مسابقه توانست جایزه بهترین دروازه‌بان این فصل را کسب کند. او در دیدار فینال هم 90 دقیقه را بدون گل خورده پشت سر گذاشت اما سرانجام در دقیقه 92 روی ارسال ریاض محرز، کنترل فرانک کسیه و ضربه نهایی فراس البریکان، مقاومتش شکست و مهمترین کلین‌شیت فصل را از دست داد.

او در دو دیدار متوالی مقابل الاتحاد و شباب الاهلی توانست دروازه خود را بسته نگه دارد و بسیاری درخشش او را یکی از عوامل اوج گیری ماچیدا و صعود به فینال آسیا علی رغم قرعه بسیار دشوار دانستند. با این حال دروازه او در دقایق واپسین بازی شباب الاهلی با یک شوت دیدنی باز شد اما وی ای آر به شکلی عجیب این گل را مردود اعلام کرد.

2445078

جالب اینکه این دروازه بان 25 ساله تا پیش از مرحله یک هشتم نهایی از علیرضا بیرانوند عقبتر بود اما چهار کلین شیت در بازی رفت و برگشت مرحله یک هشتم نهایی و تک بازی یک چهارم نهایی و نیمه نهایی سبب شد تا او جای علیرضا بیرانوند را بگیرد و به نوعی جایزه ای که در مرحله گروهی متعلق به گلر ایرانی بود، به او برسد.

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
37اشتراک گذاریگزارش خطا

زنده پیشنهادی

آخرین اخبار