کد: 239058004 تیر 1405 ساعت 03:21880 بازدید

نتانیاهو: کارمان با لبنان تمام نشده است!

در حالی که طبق یادداشت تفاهم، تجاوز نظامی اسرائیل به لبنان باید خاتمه یابد، نخست‌وزیر اسرائیل بنیامین نتانیاهو از ایجاد یک منطقه حائل در این کشور سخن می‌گوید.
نتانیاهو: کارمان با لبنان تمام نشده است!

به گزارش ورزش سه و به نقل از فارس، نخست‌وزیر اسرائیل امروز دیروز با رد عقب‌نشینی از خاک لبنان مدعی شد که اسرائیل همچنان کارهای انجام‌نشده در این کشور دارد.

وی در این باره اظهار داشت: «ما از خاک لبنان عقب‌نشینی نخواهیم کرد. در جنوب لبنان یک منطقه امنیتی حائل ایجاد می‌کنیم تا از انجام حملات حزب‌الله علیه ما جلوگیری شود.»

نتانیاهو همچنین مدعی شد: «هنوز کارهایی وجود دارد که باید در لبنان انجام دهیم.»

این اظهارات در حالی مطرح می‌شود که جامعه بین‌المللی بر لزوم خروج رژیم صهیونیستی از لبنان تأکید کرده‌ است.

نواف سلام، نخست‌وزیر لبنان، نیز  چهارشنبه با رد حضور اسرائیل در این کشور تاکید کرد: «ما نه با باقی‌ماندن اسرائیل در ۵ نقطه اشغالی و نه حتی در ۲ نقطه موافقت نخواهیم کرد.»

نتانیاهو همچنین در خصوص ایران نیز با تکرار سخنان همیشگی و ادعاهای تکراری خود، گفت: «مادامیکه من نخست‌وزیر هستم مانع دستیابی ایران به سلاح هسته‌ای خواهم شد».

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
2اشتراک گذاریگزارش خطا

زنده پیشنهادی

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
در حال حاضر امکان ارسال دیدگاه برای این خبر وجود ندارد.

آخرین اخبار