
به گزارش "ورزش سه"، ادامه مسابقات لیگ برتر به بعد از بازیهای ایران در جام جهانی موکول شده و البته باید دید فیفا اجازه برگزاری مسابقات باشگاهی ایران قبل از اینکه جام جهانی به پایان برسد را خواهد داد یا نه. حتی اگر جواب مثبت باشد، نوع برگزاری مسابقات برای تعیین تیمهای قهرمان، آسیایی و سقوط کننده محل بحث است. با وجود اینکه گفته شده بود نمایندگان آسیا طبق جدول فعلی انتخاب خواهند شد اما چندی پیش مهدی تاج چنین چیزی را تکذیب کرد تا حالا همه منتظر تصمیمی باشند که احتمالا در اواسط تیر ماه گرفته خواهد شد.
در عین حال، حمیدرضا گرشاسبی مدیرعامل باشگاه فولاد خوزستان میگوید پیشنهاد خوبی برای ادامه مسابقات ارائه داده اما با آن مخالفت شده است. پیشنهادی که بر اساس آن شانس قهرمانی حتی فجر سپاسی که بعد از سالها به لیگ برتر بازگشته نیز زنده میشد.
او در گفتوگو با برنامه "ورزشسه لایو" گفت: «فدراسیون دو جلسه با مدیران باشگاه برگزار کردند. در این دو جلسه خود من طرحی پیشنهاد دادم که اگر انجام میشد به راحتی قهرمان لیگ و قهرمان حذفی و نمایندگان ایران در آسیا مشخص میشدند.»
گرشاسبی درباره طرح مدنظرش توضیح داد: «طرح این بود که بین 8 تیم بالای جدول قرعهکشی انجام شود و تیمها به صورت دوحذفی (رفت و برگشتی) با یکدیگر دیدار کنند. مثلا روزهای اول و پنجم اردیبهشت استقلال و فولاد با هم بازی کنند و برنده مجموع دو بازی بالا میآمد. در بین چهار تیم برنده دوباره قرعهکشی میشد تا در نهایت تا روز بیستم اردیبهشت تکلیف نیمه بالای جدول مشخص میشد.»
گرشاسبی علت مخالفت با طرحش را هم گفت: «متاسفانه این طرح پذیرفته نشد. علتش هم این بود که سازمان لیگ و فدراسیون مخالف لیگ 18 تیمی بودند. اگر 18 تیمی میشد همه تیمها موافق بودند تا با آن جدول، مسابقات برگزار شود.»
مدیرعامل باشگاه فولاد برگزاری لیگ بعد از جام جهانی را هم مشروط دانست: «حالا اعلام کردند به خاطر تیم ملی بازیها به تعویق افتاده است. کل فوتبال ما در تلاش است تا خروجی نهایی به سود تیم ملی باشد و ما هم احترام گذاشتیم اما در نامهای که نوشتیم اعلام کردیم به شرطی راضی به برگزاری بازیها بعد از جام جهانی هستیم که نمایندگان آسیایی نیز از طریق نتایج درون زمین مشخص شوند.»