
به گزارش ورزش سه، استادیوم مونیسیپال شهر براگا شاهد یکی از دراماتیکترین بازیهای دور رفت نیمهنهایی لیگ اروپا بود. در حالی که همه منتظر سوت پایان بازی با نتیجه تساوی بودند، شوت کاروالیو با اشتباه فاحش آتوبولو، دروازهبان فرایبورگ همراه شد تا ماریو دورجلس در دقیقه ۲+۹۰ توپ برگشتی را به تور بچسباند و ورزشگاه را به مرز انفجار برساند. این پیروزی در حالی به دست آمد که آتوبولو در نیمه اول با مهار پنالتی زالازار، قهرمان تیمش بود اما در آخرین لحظات به چهره ناکام میدان تبدیل شد.

بازی با حملات زهردار براگا شروع شد و تنها ۸ دقیقه زمان لازم بود تا دمیر تیکناز روی پاس دقیق ویکتور گومز، میزبان را پیش بیندازد. اما برتری براگا دوام زیادی نداشت؛ در دقیقه ۱۶، ناهماهنگی مدافعان میانی براگا (اولیویرا و لاگربیلكه) فرصت را به یان نیکلاس بسته داد تا با یک پاس کاتبک، وینچنزو گریفو را صاحب توپ کند و او با ضربهای دقیق بازی را ۱-۱ مساوی کرد. در آخرین ثانیههای نیمه اول، براگا روی خطای لینهارت به پنالتی رسید، اما زالازار نتوانست آتوبولو را تسلیم کند تا نیمه اول با همان تساوی به پایان برسد.

در نیمه دوم، براگا با وجود از دست دادن ریکاردو هورتا به دلیل مصدومیت، کاملاً بر بازی مسلط بود و امید گلزنی ۲.۳۷ را در مقابل ۱.۱۱ حریف ثبت کرد. فرایبورگ که در این نیمه بیشتر به لاک دفاعی فرو رفته بود، با درخشش گینتر بارها مانع گلزنی میزبان شد و حتی در ضدحملات توسط اگشتاین شانس گلزنی داشت که با واکنش هورنیچک ناکام ماند. در نهایت فشار بیامان یاران موتینیو در وقتهای اضافه جواب داد تا براگا با یک گل برتری راهی آلمان شود و فرایبورگ برای رسیدن به اولین فینال اروپایی تاریخ خود، چشم به بازی برگشت در جنگل سیاه بدوزد.
