کد: 235821311 اردیبهشت 1405 ساعت 19:2792.2K بازدید

اسپانیا رسما عراق را جایگزین ایران کرد! (عکس)

دیدار تدارکاتی تیم‌های ملی عراق و اسپانیا در مسیر آماده‌سازی برای جام جهانی ۲۰۲۶ قطعی شد و دو تیم خردادماه در لاکرونیا به مصاف هم می‌روند.
اسپانیا رسما عراق را جایگزین ایران کرد! (عکس)

به گزارش ورزش سه، تیم ملی عراق در چارچوب برنامه‌های آماده‌سازی خود برای جام جهانی ۲۰۲۶، در دیداری دوستانه مقابل تیم ملی اسپانیا قرار خواهد گرفت. این مسابقه قرار است روز چهارم ژوئن (۱۴ خرداد) در شهر لاکرونیا و در ورزشگاه ریازور برگزار شود.

این بازی پس از توافق میان عدنان درجال، رئیس فدراسیون فوتبال عراق، و رافائل لوزان، رئیس فدراسیون فوتبال اسپانیا، نهایی شده است. دو طرف این توافق را در جریان کنگره ۷۶ فیفا که در شهر ونکوور برگزار شد، به سرانجام رساندند.

این مسابقه دومین تقابل تاریخ دو تیم محسوب می‌شود؛ پیش از این، تنها دیدار عراق و اسپانیا با برتری یک‌برصفر اسپانیا در جام کنفدراسیون‌ها ۲۰۰۹ به پایان رسیده بود. حالا شاگردان عراق امیدوارند در این بازی دوستانه نمایش متفاوتی ارائه دهند.

2446751

دیدار با اسپانیا بخشی از اردوی آماده‌سازی تیم ملی عراق خواهد بود؛ اردویی که قرار است از ۱۸ می در اسپانیا آغاز شود و تا پنجم ژوئن ادامه داشته باشد تا عراق با آمادگی بیشتر وارد رقابت‌های جام جهانی ۲۰۲۶ شوند.

این در حالی است که پیش از این قرار بود تیم ملی ایران با اسپانیا دیدار دوستانه داشته باشد اما این کشور در آخرین لحظه از انجام بازی صرف نظر کرد. 

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
71اشتراک گذاریگزارش خطا

زنده پیشنهادی

آخرین اخبار

اسپانیا رسما عراق را جایگزین ایران کرد! (عکس) | ورزش سه