کد: 235854513 اردیبهشت 1405 ساعت 17:1240.9K بازدید

فلیک مجبور به تماشای بازی رئال مادرید شد!

سرمربی بارسلونا بلیت داشت تا به همراه همسرش به تئاتر ویکتوریا برود، اما طبق اعلام خود تئاتر، اجراهای اخیر لغو شده است.
فلیک مجبور به تماشای بازی رئال مادرید شد!

به گزارش "ورزش سه"، هانسی فلیک با پیروزی ۱-۲ مقابل اوساسونا از ورزشگاه السادار خارج شد و برنامه‌ای برای پایان شب در بارسلونا داشت.

 در سالن کنفرانس مطبوعاتی، وقتی از او سوال شد که آیا بازی رئال مادرید و اسپانیول را (که می‌تواند قهرمانی بارسا در لیگ را قطعی کند) تماشا خواهد کرد یا خیر، مربی آلمانی با برنامه‌ای متفاوت همه را غافلگیر کرد. او توضیح داد: «بلیت نمایش ماگو پاپ را دارم. فکر می‌کنم آخرین روز اجراست و با همسرم به آنجا خواهم رفت.»

2441922

اما این بار جادو از دست سرمربی آبی‌اناری‌ها گریخت. آنتونیو دیاز، معروف به «ماگو پاپ»، مجبور شد اجراهای این آخر هفته را به دلیل یک مشکل فنی غیرقابل پیش‌بینی لغو کند. این سه اجرا، آخرین نمایش‌های فصل «هیچ‌چیز غیرممکن نیست» بود که قرار بود یکشنبه شب در تئاتر ویکتوریا به کار خود پایان دهد.

قرار بعدی در اکتبر

فلیک هنوز فرصت دارد تا این برنامه را با همسرش جبران کند. ماگو پاپ اجراهای خود را در پایتخت کاتالونیا از ۱۴ اکتبر از سر خواهد گرفت و تا ۸ نوامبر ادامه خواهد داد. بنابراین سرمربی بارسا که پس از بازی پامپلونا تصویر یک شب جادویی را در ذهن‌ها ایجاد کرده بود، این بار باید صندلی خود را تغییر دهد؛ صندلی تئاتر فعلاً باید منتظر بماند.

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
121اشتراک گذاریگزارش خطا

زنده پیشنهادی

آخرین اخبار