
به گزارش "ورزش سه"، فلورنتینو پرز، رئیس باشگاه رئال مادرید، دستورهای سختگیرانهای برای آمادهسازی امباپه جهت حضور در الکلاسیکو صادر کرده تا مانع از قهرمانی بارسلونا در لالیگا مقابل رئال در بازی یکشنبه آینده شود.
به نوشته روزنامه آاِس اسپانیا، امباپه نمیخواهد فرصت حضور در الکلاسیکو را از دست بدهد؛ به همین دلیل، امروز در روز استراحت تیم به والدبباس (مرکز تمرینی رئال مادرید) رفت تا همراه با فیزیوتراپیستها و مربیان بدنساز تمرین کند.
این مهاجم فرانسوی پیشتر نیز چهارشنبه گذشته، با وجود تعطیلی تمرینات تیم، به مجموعه تمرینی رئال مادرید رفته بود تا روند ریکاوری خود را ادامه دهد.

این روزنامه اسپانیایی همچنین اشاره کرد که امباپه اجازه داشت همراه با نامزدش به ایتالیا سفر کند، چرا که مصدومیتش نیاز به استراحت دارد و لزوماً نیازی به حضور در والدبباس برای درمان نداشت.
در ادامه آمده است که مدیریت رئال ترجیح میداد امباپه روزهای استراحتش را دور از مکانهای عمومی سپری کند، زیرا انتشار تصاویری از او باعث نارضایتیهایی شده بود؛ آن هم با توجه به شرایط فعلی تیم.
در نهایت، گزارش شده که چهارشنبه روزی تعیینکننده برای مشخص شدن وضعیت حضور امباپه در الکلاسیکو خواهد بود؛ چرا که او قرار است برای بررسی روند بهبودی مصدومیتش در عضله همسترینگ پای چپ، تحت اسکن امآرآی قرار بگیرد.