کد: 235901716 اردیبهشت 1405 ساعت 01:285.5K بازدید

فاصله به دو امتیاز کاهش یافت

پیروزی نفسگیر الهلال برای حمله به قهرمانی

الهلال با پیروزی دشوار مقابل الخلیج فاصله خود با النصر را به حداقل رساند و بار یگر کورس قهرمانی لیگ عربستان را داغ کرد.
پیروزی نفسگیر الهلال برای حمله به قهرمانی

به گزارش ورزش سه، الهلال در هفته سی‌ویکم لیگ روشن عربستان موفق شد با نتیجه ۲-۱ از سد الخلیج عبور کند تا از شکست رقیبش النصر برابر القادسیه نهایت استفاده را ببرد و اختلاف در صدر جدول را به تنها دو امتیاز کاهش دهد؛ ۷۹ امتیاز برای النصر و ۷۷ امتیاز برای الهلال.

این مسابقه با شروعی غافلگیرکننده برای الهلال همراه بود و الخلیج در دقیقه ۱۱ توسط جاشوا کینگ و روی یک ضربه کرنر به گل رسید تا تیم میزبان خیلی زود پیش بیفتد. با این حال، الهلال رفته‌رفته بازی را در دست گرفت و با حملاتی از سوی مالكوم و محمد کنو دروازه حریف را تهدید کرد تا اینکه در دقیقه ۳۴ سرگئی میلینکوویچ ساویچ با ضربه سر و روی ارسال دقیق روبن نوس کار را به تساوی کشاند و نیمه نخست با نتیجه ۱-۱ به پایان رسید.

در نیمه دوم، بازی با ریتمی بالا دنبال شد و دو تیم موقعیت‌های خطرناکی خلق کردند. الخلیج می‌توانست در دقیقه ۵۲ دوباره پیش بیفتد، اما ضربه ماجد کنبه به تیرک دروازه برخورد کرد و در ادامه یاسین بونو با واکنشی خوب مانع گلزنی پائولو فرناندز شد. در سمت مقابل، فشار الهلال ادامه داشت و تلاش‌هایی از سوی ساویچ و ناصر الدوسری با درخشش دروازه‌بان حریف بی‌نتیجه ماند.

در دقیقه ۶۵ الهلال به گل دوم رسید، اما داور پس از بازبینی VAR این گل را مردود اعلام کرد. در ادامه و در حالی که بازی به لحظات پایانی نزدیک می‌شد، این سلطان مندس بود که در دقیقه ۷۹ با استفاده از اشتباه خط دفاعی الخلیج، گل برتری الهلال را به ثمر رساند.

در دقایق پایانی، الخلیج برای جبران تلاش کرد، اما دفاع منسجم الهلال اجازه خلق موقعیت جدی را نداد. در وقت‌های تلف‌شده نیز کریم بنزما موفق به گلزنی شد، اما این گل به‌دلیل آفساید مردود اعلام شد تا بازی در نهایت با پیروزی ۲-۱ الهلال به پایان برسد؛ بردی که رقابت برای قهرمانی را وارد مرحله‌ای حساس‌تر از همیشه کرد.

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
9اشتراک گذاریگزارش خطا

زنده پیشنهادی

آخرین اخبار