
به گزارش ورزش سه، رقابتهای جام جهانی فوتبال ۲۰۲۶ از ۱۱ ژوئن تا ۱۹ جولای به میزبانی مشترک آمریکا، مکزیک و کانادا برگزار خواهد شد و تیمها به زودی آخرین مراحل آمادهسازی خود برای حضور پرقدرت در این رقابتها را آغاز خواهد کرد.
در این شرایط، منابع نزدیک به تیم ملی مصر اعلام کردند کادر فنی این تیم یکی از روزهای ۲۱ یا ۲۲ می (۳۱ اردیبهشت یا ۱ خرداد) را به عنوان زمان شروع آخرین اردوی آمادهسازی برای جام جهانی فوتبال ۲۰۲۶ در نظر گرفته است. به گفته این منابع، تصمیم نهایی درباره تاریخ دقیق اردو بهزودی گرفته خواهد شد.
این در حالی است که رقابتهای لیگ مصر روز ۲۰ می (۳۰ اردیبهشت) به پایان میرسد و ممکن است حسام حسن سرمربی تیم ملی مصر پس از پایان لیگ، یک روز به بازیکنان استراحت بدهد.
لازم به ذکر است تیم ملی مصر در مرحله گروهی جام جهانی ۲۰۲۶ در گروه هفتم قرار گرفته است؛ گروهی که تیمهای بلژیک، ایران و نیوزیلند در آن حضور دارند و فراعنه امیدوارند در مصاف با رقبای خود نتایج خوبی کسب کنند.