کد: 236035422 اردیبهشت 1405 ساعت 11:1045.9K بازدید

ال‌کلاسیکو نه! رئال فصل را اینجا باخت

در نوکمپ، از میان شش خرید اخیر رئال، تنها یک بازیکن (ترنت) در ترکیب اصلی حضور داشت. کارراس، هویسن و ماستانتونو با مجموع سرمایه‌گذاری ۱۷۰ میلیون یورو، روی نیمکت بودند.
ال‌کلاسیکو نه! رئال فصل را اینجا باخت

به گزارش "ورزش سه"، رئال مادرید نه با یک مشکل، بلکه با چندین مشکل روبرو است. حقیقتاً یک مشکل بزرگ بالاتر از بقیه خودنمایی می‌کند: تیم نمی‌برد. اکنون دو فصل متوالی بدون جام‌های مهم سپری شده است که برای هر باشگاه بزرگی در اروپا، به‌ویژه مادرید، غیرقابل‌تحمل است.

 پیروزی همه چیز را می‌پوشاند و غیبت آن، تمام نقاط ضعف را آشکار می‌کند. یکی از مواردی که در این مدت اخیر در مادرید به خوبی پیش نرفته، نحوه فعالیت در بازار نقل‌وانتقالات است.

2437066

شکست مادرید در نوکمپ، آخرین میخ بر تابوت فصل ۲۶-۲۰۲۵ بود؛ تایید ریاضی این موضوع که این فصل هم برای آن‌ها با ناکامی به پایان رسیده است. در ترکیب اصلی تیم، تنها نام یک خرید از شش خرید انجام شده از جولای ۲۰۲۴ به چشم می‌خورد: ترنت الکساندر آرنولد که با مبلغی در حدود هشت میلیون یورو از لیورپول آمد (پرداختی لحظه آخری برای اینکه بتوانند در جام جهانی باشگاه‌ها او را در اختیار داشته باشند). 

بدشانسی در زمینه مصدومیت‌ها در این موضوع نقش زیادی دارد، اما این که پس از سرمایه‌گذاری بیش از ۲۰۰ میلیون یورو، تنها این مدافع انگلیسی برای رویارویی در جشن رقیب دیرینه در زمین حضور داشت، خود نشانه‌ای نگران‌کننده است.

دقت نشانه‌گیری رئال مادرید در زمان‌های اخیر به وضوح منحرف شده است و در این زمینه دو چهره اصلی مورد انتقاد هستند: خوزه آنخل سانچز، مدیر اجرایی که مسئولیت مدیریت ورزشی را نیز بر عهده دارد و جونی کالافات، رئیس بخش استعدادیابی بین‌المللی. در گذشته، موفقیت‌های آن‌ها بی‌شمار بود، چه از نظر عملکرد فنی و چه از نظر سودآوری مالی: وینیسیوس، رودریگو، والورده، میلیتائو، اودگارد، کورتوا، شوامنی، رودیگر، مندی و...

2449596

همه آن‌ها به اندازه‌ خود در موفقیت‌های بزرگ و اخیر مادرید سهیم بوده‌اند. بهترین مثال، بازار سال ۲۰۲۳ است: یک سرمایه‌گذاری بزرگ روی بلینگام (۱۰۳ میلیون)، یک خرید کوچک‌تر برای پدیده‌ای چون گولر (۲۰) و یک بازگشت کم‌هزینه برای ایفای نقشی خاص (خوسلو). نتیجه آن فصل ۲۴-۲۰۲۳ چه شد؟ دبل لیگ و لیگ قهرمانان با درخشش خیره‌کننده بلینگام، نمایش‌های کوتاه اما باکلاس گولر و ۱۸ گل خوسلو در نقش یک ذخیره طلایی.

اندیک، کارراس، امباپه، هویسن...

یک موفقیت کامل؛ به خصوص وقتی با دو بازار تابستانی اخیر مقایسه می‌شود. در سال ۲۰۲۴ امباپه به صورت رایگان آمد که آمارش گویای همه چیز هست، اما این حقیقت هم وجود دارد که او به مادریدی آمد که قهرمان اسپانیا و اروپا بود و تحت رهبری او در زمین، دو فصل بدون جام سپری شده است. اندریک نیز به تیم ملحق شد که فصل گذشته کم بازی کرد و در ابتدای فصل جاری حتی کمتر از قبل فرصت یافت، به همین دلیل به لیون قرض داده شد. او برخواهد گشت، اما فعلاً سرمایه‌گذاری (۳۵ میلیون ثابت و ۲۵ میلیون متغیر) سودی نداشته است.

2435469

اما بدون شک، این فصل از این حیث ویران‌کننده‌ترین بوده است. هویسن (که دچار آنفولانزا بود)، کارراس و ماستانتونو در نوکمپ نیمکت‌نشین بودند. مجموع سرمایه‌گذاری برای این سه نفر بیش از ۱۷۰ میلیون یورو بوده است. هر سه جوان هستند و زمان برای تغییر وضعیت وجود دارد، اما آن‌ها این فصل را با تردیدهایی بسیار بیشتر نسبت به شروع آن به پایان خواهند رساند.

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
79اشتراک گذاریگزارش خطا

زنده پیشنهادی

آخرین اخبار