کد: 236385707 خرداد 1405 ساعت 11:103.1K بازدید

مجمع ویژه فدراسیون ایرلند: با اسراییل بازی نمی‌کنیم!

فدراسیون فوتبال ایرلند با مخالفت اعضایش برای برگزازی بازی برابر اسراییل روبرو است.
مجمع ویژه فدراسیون ایرلند: با اسراییل بازی نمی‌کنیم!

به گزارش "ورزش سه"، به نظر می‌رسد فدراسیون فوتبال ایرلند با مخالفت رسمی اعضای خود در خصوص موضع این فدراسیون مبنی بر انجام مسابقات لیگ ملت‌ها مقابل اسرائیل در اواخر امسال مواجه است. در نامه‌ای که برای ۱۴۵ نماینده مجمع عمومی این فدراسیون ارسال شده، از اعضا خواسته شده است تا از پیشنهادی حمایت کنند که فدراسیون فوتبال ایرلند را ملزم به تشکیل یک «مجمع عمومی فوق‌العاده» می‌کند.

در این مکاتبات که به رویت نشریه The 42 رسیده، خواسته شده است تا در اسرع وقت پیشنهادی مطرح شود که از فدراسیون فوتبال ایرلند می‌خواهد به دلایل قانونی و اخلاقی از شرکت در دو بازی برنامه‌ریزی‌شده مقابل اسرائیل خودداری کند. این پیشنهاد توسط انجمن فوتبالیست‌های حرفه‌ای ایرلند، شراکت هواداران فوتبال ایرلند، باشگاه‌های سی‌کی یونایتد، کورک سیتی و بوهیمیان ارائه شده است.

ایرلند قرار است در ۲۷ سپتامبر در زمین بی‌طرف به مصاف اسرائیل برود و پس از آن در ۴ اکتبر دیداری در دوبلین برگزار کند. در یک مجمع عمومی فوق‌العاده پیش از مجمع عمومی سالانه فدراسیون فوتبال ایرلند در سال گذشته، اکثریت ۹۳ درصدی مجمع عمومی به ارائه پیشنهادی به یوفا برای تعلیق اسرائیل از مسابقات رسمی رأی دادند.

2257371

فدراسیون فوتبال ایرلند در توضیح خود برای مجمع عمومی در مورد دلیل انجام این بازی‌ها، اعلام کرد که اگر آنها این کار را انجام ندهند ممکن است «عواقب جدی» به دنبال داشته باشد و این موضوع «به منافع ورزشی بلندمدت فوتبال ایرلند آسیب می‌رساند». روز سه‌شنبه، گروه همبستگی با فلسطین با نام «بازی‌ها را متوقف کنید» در مقابل ساختمان مجلس ایرلند دست به تجمع اعتراضی زد. همچنین در روز چهارشنبه، پاتریک اودانوان، وزیر ورزش و چارلی مک‌کونالوگ، معاون وزیر ورزش، هر دو به یک کمیته پارلمانی گفتند که برنامه‌ای برای حضور در بازی مقابل اسرائیل ندارند.

نظرسنجی شراکت هواداران فوتبال ایرلند نشان داد که ۷۵.۶ درصد از هواداران با انجام بازی‌های مقابل اسرائیل مخالف هستند و ۶۳ درصد از اعضای انجمن فوتبالیست‌های حرفه‌ای ایرلند نیز از این تحریم حمایت کردند. در نامه‌ای که امروز برای نمایندگان ارسال شد، آمده که هدف «فراخوانی برای برگزاری یک مجمع عمومی فوق‌العاده است که در آن همه نمایندگان بتوانند در مورد این موضوع بحث و رأی‌گیری کنند، به اعضا قدرت دهند تا بحثی سالم در مورد این موضوع داشته باشند و شهرت فدراسیون فوتبال ایرلند را به عنوان یک فدراسیون اصولی و قانون‌مدار که به اعضای خود گوش می‌دهد و احساسات عمومی گسترده در ایرلند را منعکس می‌کند، تقویت کنند».

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
15اشتراک گذاریگزارش خطا

زنده پیشنهادی

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار