کد: 236635719 خرداد 1405 ساعت 00:548.2K بازدید

شیا رائل در ایران ماند و ازدواج کرد

عاشقانه آمریکایی در جشن قهرمانی استقلال

ستاره آمریکایی بسکتبال استقلال در مراسم جشن قهرمانی تیم‌های زنان این باشگاه، رسماً مسلمان شدن و ازدواجش با یکی از اعضای رسانه‌ای تیم بسکتبال را اعلام کرد.
عاشقانه آمریکایی در جشن قهرمانی استقلال

به گزارش "ورزش سه"، مراسم جشن قهرمانی تیم‌های بانوان استقلال برگزار شد و در حاشیه این مراسم، یکی از جالب‌ترین اتفاقات فصل ورزش زنان استقلال هم علنی شد. شیا رائل ویتست، ستاره آمریکایی تیم بسکتبال زنان استقلال که عنوان امتیازآورترین بازیکن فصل آبی‌ها را به دست آورد، در این مراسم همراه با همسر ایرانی‌اش روی سن رفت تا خبر ازدواج او در ایران رسماً اعلام شود.

شیا رائل که در پست سنتر برای استقلال بازی می‌کرد، از همان روزهای نخست حضور در ایران ارتباطی صمیمی با فضای باشگاه، هم‌تیمی‌ها و حتی هواداران استقلال برقرار کرده بود. او خیلی زود با فرهنگ ایرانی کنار آمد و برخلاف بسیاری از بازیکنان خارجی که معمولاً ارتباطشان با محیط جدید محدود به تمرین و مسابقه است، حضور پررنگ‌تری در فضای باشگاه داشت.

ماجرای آشنایی شیا با همسر ایرانی‌اش به پیش از آغاز جنگ بازمی‌گردد. این آشنایی در فضای اطراف بسکتبال شکل گرفت؛ جایی که او در جریان تمرینات و مسابقات استقلال با همسر آینده‌اش که یکی از اعضای تیم رسانه‌ای بود، آشنا شد و این رابطه به‌تدریج جدی‌تر شد. همزمانی این رابطه با روزهای خاص و پرالتهاب کشور، تصمیم او برای ماندن در ایران مشخص شد

در روزهای ابتدایی جنگ، باشگاه استقلال به شیا رائل و دیگر بازیکن آمریکایی تیم زنان اعلام کرده بود در صورت تمایل می‌توانند مانند سایر خارجی‌ها از ایران خارج شوند. هماهنگی‌های لازم از سوی باشگاه و فدراسیون برای خروج آن‌ها از کشور انجام شده بود و قرار بود پس از عبور از مرز، ادامه مسیر و تهیه بلیت نیز پیگیری شود. با این حال، شیا تصمیم گرفت در ایران بماند.

2458921

شیا در همان دوران تصمیم به ادامه زندگی در ایران گرفت و رابطه او نیز به ازدواج ختم شد. طبق اعلام رسمی، او در ایران مسلمان شده و حالا به عنوان بازیکنی آمریکایی که با یک ایرانی ازدواج کرده، داستان متفاوتی را در ورزش زنان ایران رقم زده است

از نظر فنی هم شیا یکی از مهم‌ترین بازیکنان استقلال در مسیر قهرمانی بود. او تا آخرین مسابقه برای آبی‌ها به میدان رفت و فصل را به عنوان امتیازآورترین بازیکن تیم به پایان رساند. حضورش در ترکیب استقلال بسیار اثرگذار بود. او در روزهای حساس فصل نقش مهمی در موفقیت تیم داشت و در نهایت همراه با هم‌تیمی‌هایش جام قهرمانی را بالای سر برد.

2458922

یکی از نکات جالب درباره شیا، علاقه ویژه او به باشگاه استقلال فراتر از بسکتبال بود. او از همان روزهای ابتدایی حضور در ایران پیگیر تیم فوتبال مردان استقلال هم شد و حتی وقتی استقلال در شهر قدس بازی داشت، از باشگاه خواسته بود که مسابقه را از نزدیک تماشا کند. در نهایت او به ورزشگاه رفت و بازی تیم فوتبال استقلال را از نزدیک دید.

شیا در بخش قابل توجهی از مسابقات تیم مردان استقلال نیز روی سکوها حاضر شد، بازی‌ها را از نزدیک تماشا کرد و حتی همراه هواداران به تشویق تیم پرداخت. همین رفتارها باعث شد او خیلی زود برای استقلالی‌ها به چهره‌ای محبوب و متفاوت تبدیل شود؛ بازیکنی خونگرم که فقط برای بازی کردن به ایران نیامده بود و با فضای باشگاه زندگی می‌کرد.

اعلام رسمی ازدواج شیا رائل در جشن قهرمانی استقلال هم به شکلی خاص انجام شد. زمانی که او به عنوان امتیازآورترین بازیکن فصل معرفی شد، مجری برنامه از او خواست همراه همسرش روی سن حاضر شود و همین لحظه، خبر ازدواج ستاره آمریکایی استقلال با همسر ایرانی‌اش به صورت رسمی علنی شد.

2458923

به این ترتیب، فصل شیا رائل در استقلال تنها با قهرمانی تمام نشد چرا که او در ایران ماند، ازدواج کرد، مسلمان شد و یکی از متفاوت‌ترین روایت‌های یک بازیکن خارجی در ورزش زنان ایران را ساخت.

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
30اشتراک گذاریگزارش خطا

زنده پیشنهادی

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار

عاشقانه آمریکایی در جشن قهرمانی استقلال | ورزش سه