
به گزارش ورزش سه، باشگاه فولاد زرند ایرانیان با استفاده از تصویر مهدی دهقان نژاد، خرید جدید و سالنیباز مشهدی در پوستر پیش از مسابقه، به استقبال هفته نخست لیگ برتر رفت و انتظار داشت عملکرد امیدوار کنندهای را از بازیکنانی که در تابستان به خدمت گرفته است، شاهد باشد. در شرایطی که علی اصغر حسن زاده بمب و نقل انتقالات فولاد موفق به گلزنی شد و سه امتیاز را برای تیم لک به ارمغان آورد، دیگر خرید آنها مهدی دهقان نژاد روز تلخ و سختی را سپری کرد.
دهقان نژاد در نیمه دوم مسابقه و در حالی که کنترل بازی در دست فولادی ها بود، دو خطای بی ملاحظه انجام داد و با دریافت دو کارت زرد، از زمین مسابقه اخراج شد تا جریان مسابقه به کلی تغییر کند و فولادیها دو دقیقه با یک بازیکن کمتر در زمین حاضر شوند.
تیم مشهدی در فاصله شش دقیقه به پایان مسابقه، از برتری عددی برای خلق موقعیت استفاده کرد و در لحظاتی که شاگردان لک با یک یار کمتر به میدان می رفتند، فشار همهجانبهای را وارد کرد و پس از برابری تعداد بازیکن، برای تغییر نتیجه به تاکتیک پاور پلی روی آورد. اگرچه دهقان نژاد خوش شانس بود که فولاد در دفاع مقاومت جانانهای داشت و دروازه خود را بسته نگه داشت.

به این ترتیب، مهدی دهقان نژاد با دریافت کارت قرمز، دیدار حساس هفته آینده مقابل سن ایچ ساوه را هم از دست خواهد داد و در صورتی که رأس جایگزین، عملکرد مطلوبی نشان بدهد، ممکن است اخراج در مشهد برای دهقان نژاد گرانتر تمام شود.
لازم به ذکر است دهقان نژاد تنها اخراجی مسابقه نبود و اسماعیل گلدوست مربی دروازهبانهای تیم فولاد نیز به دلیل اعتراض شدید به تصمیمات داوری با کارت قرمز مستقیم رو به رو شد